.

Haha, jobbigt det här med att uppdatera bloggen...

Vissa saker orkar jag inte skriva om för att det inte är relevant
Vissa saker tänker jag inte skriva om för att det är för knasigt eller personligt
Vissa saker ska jag skriva om.... men inte idag.. =)

Sov gott!!


ny drog

image87

sammanfattande rapport

Ojojoj, nu kanske det är dags att ta sig själv i kragen och skriva ihop lite grejer.. Sitter här med min kalender framför mig för att jag ska komma ihåg allt som har hänt..haha! =)

Fredagen den 4.e Maj
Då hade vi medlemsmöte och en efterlängtad caps-kväll i Karolinlokalen. Medlemsmötet var väl mer eller mindre ett fiasko, det var endast fem medlemmar där.. då börjar man tvivla på folks engagemang.. Men men...lite bättre uppslutning på Capsen i alla fall. Det var ju nåt att glädja sig åt.. Men jag och mina brudar hade det sjukt kul ändå, och det var när man tittade på bilderna i kameran dagen efter som man insåg vilken mängd alkohol man hade fått i sig också...var visst bilder där som man inte riktigt kom ihåg att man tagit.. men det är ju bara kul! =)

     


Lördagen den 5.e Maj
Avtackning för gamla styrelsen. Eftersom det var brist på kockar på kåren som vi skulle ta catering ifrån, så hoppade jag och Vickan in och lagade maten. Det var superskoj! Och god mat blev det också: potatisgratäng, fetaostfylla kycklingfiléer och sallad..mums mums! =) Blev dock en rätt lugn kväll med tanke på att det var min jobbarhelg.


Torsdagen den 10.e Maj - Söndagen den 13.e Maj
Wiiieeee, då var det AG! Laddade först upp hemma hos Vickan i hennes korridor. Hade med mig min traditionella white russian flaska, går ju inte utan den! =P Bussen till Oskarshamn gick vid 19 på torsdagskvällen, och det var en livad resa med sång och massa skratt. Vi var laddade till tusen! Kom upp till Oskarshamn och möttes av massa olika färger på overaller, helt underbart! Alla var lika uppspelta och förväntansfulla som oss. Kom fram till Gotland vid midnatt ungefär. Då blev det till att vänta på bussen som skulle ta oss till Kneippbyn, men med Kajsa som sällskap så kan inget bli tråkigt! =)

         

När vi väl kom till Kneippbyn var det utdelning av rum som gällde, sen in med packning, bäddning, och så småningom lite festande. =) Vet inte ens vilken tid vi gick och la oss för att sova, men det kan väl ha varit vid halv tre nån gång kanske...

Vaknade sen lagom bakis, och jag och Vickan satt på våran veranda iförda täcke och drack dagens första glas vin, oj så smaskigt det va...hmm.. Men nån gång måste man ju börja ju! =) Gjorde oss iordning lite och åkte in till Visby där vi köpte te och åt hamburgare...det var däremot väldigt gott! Sen var det bara tillbaka till byn och festa igen. Hur kul som helst hade vi! Träffade massa roliga människor, var på sittning, festade mer, minglade, hade djupa diskussioner, festade, hängde lite i rummet, och avslutade kvällen med återupplivning av brasa och samtal vid stranden...


       

Lördagen började likadant som fredagen, vin på verandan iförd täcke. =) Det som skilde sig från kvällen innan var dock att vi den här dagen fick frukost! Wieeee!!! Men det var en sjuhelsikes jäkla kö som tog en timme ungefär.. för att få två mackor och ett glas juice...men det var värt det! Jag och Vickan stannade kvar i byn och struntade att åka in till stan med de andra, rätt skönt faktiskt. Dock var det väldigt kallt ute, men några glas på det och man blev lite varmare. Staffan vaknade också ur sin dvala och hängde med oss. Vi satt och kollade på när de andra lekte massa lekar, kände mer för att förtära alkohol... Sittning även den här dagen. Bosse Larsson var där precis som förra året...men liksom alla sittningar på AG så går folk bara dit för att äta, så hans vistelse där är väl rätt obetydlig.. Minglade på kvällen och pratade med massa roliga människor! Största delen av kvällen spenderades dock sittandes på en veranda med mina brudar, en kille som skrattade som Kajan från HippHipp, en tiger och en äkta gotlänning. =) Men va kul jag hade! Även denna kvällen avslutades på stranden, mysigt! =)

       

Natten till söndagen sov jag två timmar...mmm...underbart! Var inte alls trött när det skulle städas klockan sju på morgonen! =S Men det var det värt! =) Frukosten var godast ändå...och kön var inte fullt så seg som dagen innan. Åkte in till Visby och till terminalen för att låsa in väskorna. Sen gick vi ner till Almedalen där studenter låg utslagna på gräsmattan huller om buller. Blev hungriga och gick o käkade pizza, sen till terminalen där vi hängde innan påstigningen på båten. Var så sjukt trött, och Anna satt och pillade mig i håret vilket är bland det bästa jag vet...så jag nickade nog till lite där. =) Fick sen gå på båten och fördrev tiden med kortspel, korsord och massa skitsnack, precis så det ska vara =) Sov dock inget på överresan, men det tog jag igen dagarna efter jag kommit hem istället. Framme i Oskarshamn vid åtta ungefär tror jag. Leta väska som låg på helt annan vagn än lovat och säga hej då till trevliga människor man träffat på ön. =) Sen bussresa ner till Kalmar för att där sätta sig på en cykel och trampa hemåt till katterna (som förövrigt inte tyckte att jag skulle ha någon gardinstång då denna låg på golvet), och till den underbara sängen!
Underbar resa, kan inte säga något annat! Precis som förra året längtade jag tillbaka redan innan jag kommit hem igen! Men bara ett år kvar, sen är jag där igen! =))

Onsdagen den 16.e Maj
Tog igen min sista VFU-dag på dagiset, så äntligen kunde jag få mina 5 p där! =)

Torsdagen den 17.e Maj
Lite pyssel och grejer hemma hos Vickan inför kvastkampen, vi sydde våra potatissäckar och gjorde fina svampmössor! =)

Fredagen den 18.e Maj
Båtrejs och alkoholförtäring från kl.10.00. Haha, innan jag ens börjat dricka tyckte jag att det passade sig att cykla rakt in i en vägg och ramla mot ett skyltfönster..roligt..hm..aj! Men det var rätt kul efteråt måste jag säga! =)
Gick inte så bra för oss tomtebobarn i rejset, men det var ju inte därför jag var där. Jag satt i min brassestol med filten och ett glas vin, så ska livet alltid vara! =) Sittning på kvällen sen och världens drag!

         

Lördagen den 19.e Maj
Jobbade och gömde mig bland upphängda påslakan och kuddar...grymt bakis! Tack jobbet för att ni valde gyros till lunch! =) Stress efter jobbet för att åka hem och byta om och sen in på sittning igen. Tog det dock väldigt lugnt eftersom jobbet väntade där på söndagen, men två öl drack jag, och god mat åt jag!

Fredagen den 25.e Maj
Åkte hem till Nyköping en sväng. Jätteskönt att komma dit och få lagad mat och grejer. GIck först till mammas jobb och hämtade bilen, sen åkte jag till pappas jobb och sa hej till honom och drack lite kaffe. Sen hem till huset och lämnade av lite grejer. Åkte och hämtade upp mormor för att sen sticka till kyrkogården och lägga blommor till morfar. Sen åkte vi hem till henne och åt lite smörgås och drack te, mysigt. Kom en lillasyster och ville åka med hem. Hemma fick vi besök av världens sötaste Rottweiler-valp. =) Hände inget speciellt den kvällen mer än att vi åt räkor och drack vin =)

Lördagen den 26.e Maj
Blev väckt tidigt av mamma för att jag skulle hinna göra mig iordning inför 50-årsfesten som väntade. Åkte till kusinerna och till födelsedagsbarnet och började förbereda festen med dukning och grejer. Festen var väldigt lyckad, massa god mat och dricka och trevliga människor. Kul att träffa kusinerna också som man inte gör allt för ofta. Även där blev vi påhälsade av en liten söt valp, den här gången en labrador som var 10 veckor! =) Åkte taxi hem innan ett precis tror jag.. eller om det var innan två..hm...kommer inte riktigt ihåg om jag ska vara ärlig..haha!

   

Söndagen den 27.e Maj
Vaknade vid åtta, gick ner och gjorde ett glas oboy och gick ut och satte mig på verandan och njöt av morgonsolen och det spegelblanka vattnet, underbart! Sen eftersom det var mors dag så gjorde jag iordning värsta frukosten med ägg och grejer, sen iväg med brorsan för att köpa skor till honom, och sen tårta och blommor till mamma.
Mormor o farmor o farfar kom sen förbi och fikade lite ett tag.

Måndag den 28.e - Tisdagen den 29.e Maj
Klassresa till GBG med klass 6 från Rosenkällaskolan. Var en trevlig resa, var inte så pigg med tanke på förkylning, så det var segt att gå på Liseberg fram till 22.00. Men jag tycker det gick bra iaf, och brorsan var tacksam över att jag var med honom. Var i Feskekôrka och köpte rökt makrill, och sen på Universeum och lekte med alla experiment. Sen vid 15.00 ungefär gick bussen tillbaka till Nyköping.


Nu är jag i Kalmar och kom tillbaka hit i Onsdags. Skola igår, och sista dagen idag då vi städade och käkade gemensam lunch. Har vart hos farbror doktorn och fått meducin också mot hostan och förkylningen. Kunde ju få bli frisk nån gång också...
Jobb imorrn och på söndag, resa till Nyköping någon gång nästa vecka. Sen tillbaka hit till veckan efter för att sen åka till Hultan och jobba, det ser jag fram emot! =)


Nehepp.. nu får det minsann räcka.. haha, tog en jäkla tid det här...
Hostmedicin nästa...