ensam hemma ikväll..

..fast å andra sidan är ju inte det nåt som skiljer sig från övriga kvällar...

vart i skolan och pluggat idag en sväng, börjar få kläm på vissa saker, men det är mkt kvar.
åkte till jobbet 15-18.45, lagom lång tid när man har så ont i magen så man knappt kan stå upp.. vet inte alls vad det är..
nu är jag hemma iaf, och det slog mig att jag kanske borde äta något, är hungrig..men det finns absolut ingen ork eller motivation överhuvudtaget till att fixa nåt..
dock lär jag väl lösa det på nåt sätt om jag ska orka sitta här framför datorn ikväll och plugga.

ska till skolan imorrn med..jaaa, jag vet, det är lördag.. men måste man så måste man.
iofs är de rätt skönt att bara sitta där, får mer gjort då än om jag bara är hemma.
blir julmarknad på slottet också, och sen får vi se vad som händer...har ingenting planerat, känns som att man måste ge all tid till skolan nu.

nehe. ta tag i lite mat nu då..

plugga, plugga, plugga..

bor i skolan nu känns det som.. men visst behövs det. är rätt mkt att ta in i huvudet..
hoppas för guds skull inte att ja behöver göra omtenta sen, det orkar jag inte med.

var ju SPIIK-bandyn i helgen, var bara med i fredags, sen låg jag hemma i feber i lördags.. så det var lite synd, men det var skojigt att få vara med lite iaf.
helgen blev för övrigt inte alls vad jag tänkte mig.. skulle ju jobba också för första gången på jättemånga veckor, men det blev det inget av med.

skola igen i måndags, hade lektioner hela dagen, fick vara i simulatorn, springa i lejdare och ha oss. men det var roligt, fick bara blackout en gång! =) satt kvar i skolan efter det och pluggade lite.
sen har det bara vart skola varje dag efter det också...

igår så jobbade jag däremot, var skönt att komma tillbaka tycker jag, men jag var minsann lite ringrostig. ska tillbaka imorrn, men då på småland bland alla magsjukesmittade ungar, blir perfekt timing till helgen...
imorrn kväll blir det mys med tjejerna först, sen eventuellt caps, beroende på vad jag är på för humör. just nu känns det bara som att jag bara vill åka hem direkt efter jobbet imorrn och bara vara... det har blivit lite mkt på sista tiden..både på gott och ont.       "but I'm still standing.."
efter jobbet så stressade jag hem och duschade, sen hoppade jag på bussen inåt stan. träffade Vickan, Amanda och Li, och så gick vi till puben och käkade lite mat. efter det till kåren för att se på Shan the Man...hahaha, han är ju sjukt rolig! han kommenterade att det lät som att någon födde barn när vi skrattade...men det förstår jag så som vi skrek. efter shan så var vi kvar på kåren ett tag och jag och Malin shakade loss riktigt rejält till Spice Girls där ett tag..haha, long time ago.. sen bidde det fula fisken, massa fula fiskar där! hahaha, BINGO BINGO!!! så sjukt... men så kan det gå.. rätt bra tajmat för övrigt när vi skulle gå, precis då kommer två berusade karlar...så vi slapp dom.. =P

börjat förbereda lite inför julpyntandet..blir ju inte så mkt i år dock eftersom vi åker iväg över julen, men har iaf fått upp mina lysande stjärnor i köksfönstret, och imorrn blir det väl till att få upp adventsljusstakarna i vardagsrummet..dock inte tända dom än! =)

nehe, nu ska jag plugga lite till innan jag går till sängs med mig själv.

ciao*

hur söt får man vara?!


onyktert?

image107

Jag och Vickan - finns det en bättre kombination?! <3

taking chances

Don't know much about your life.
Don't know much about your world, but
Don't want to be alone tonight,
On this planet they call earth.

You don't know about my past, and
I don't have a future figured out.
And maybe this is going too fast.
And maybe it's not meant to last,

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say,
What do you say?

everything burns

she sits in her corner, singing herself to sleep.
and she will sing, til' everything burns,
while everyone screams. burning their lifes,
burning my dreams. til' everything burns.
she no longer cries to herself, no tears left to wash away.
and still she sings...Mkt bra låt!

hemma igen..

i lägenheten, i Kalmar, i Sverige...

känns inte som att jag har vart borta i fem veckor.. visst har jag hunnit uppleva mkt, men å andra sidan har de bara försvunnit.. känns som förra veckan då jag satt här och skrev att jag skulle åka iväg.
men det är blandande känslor, jag vill åka tillbaka till båten och uppleva samma saker igen, men ändå inte.
besättningen på båten var bra överlag, det var vissa stolpskott som drog ner dom andra i skiten, men många var så himla underbara. att vi grät när vi mönstrade av, det var inte så konstigt.. jag och min Greta..vi bölade som små barn, och värst blev det när de sa till oss att inte gråta.. hmm..det är märkligt..

liverpool och new york var de två städerna som var absolut häftigast. synd bara att man inte fick den tid man behövde för att uppleva allt, men de får bli en annan gång det. ska tillbaka till båda ställena iaf, nån gång.
hade sån himla tur med vädret också, korsade atlanten två ggr utan en enda spya och sjösjuka. sen när vi kom tilbaka till nordsjön och bara hade en hamn kvar, DÅ kom stormen.. dock ingen spya eller sjösjuka tack och lov, men sömnlöshet och trötthet däremot.. jag och greta kom fram till att det hade vart kul att filma oss på fredagsmorgonen där då det blåste som mest och båten krängde till. jag satt verkligen på golvet och kanade fram på rumpan för att vi gungade sådant.. och sen skulle vi upp och jaga saker i hytten som vi hade missat att surra.. herregud.. amanda far in i ventilen och får blåtira, och så lägger hon sig på sängen precis där jag hade anmält landning, så jag landar rakt in i hennes rygg - med näsan först.. vi var rätt mörbultade sen.. men kul var det.. vi skrattade rätt friskt, och skrek en del också skulle jag tro.

resan förde med sig både bra och dåliga saker. för det första har jag kommit fram till att jag vill jobba på sjön, och det är ju en sak som är positivt. jag har lärt mig att jag klarar mer än vad jag tror, både psykiskt och fysiskt. sen har det varit downs också såklart. aldrig att man kommer ifrån intriger..vart man än befinner sig så ska de vara med.. vissa saker har framkommit så här i efterhand, också både bra och dåliga saker..
men just nu känner jag mig bara helt matt när jag tänker på allt.

kan iaf sammanfattningsvis säga att jag har haft en himla bra resa, och jag är så fruktansvärt glad och stolt över mig själv att jag tog chansen, jag tog steget bort från den skit jag satt mig själv i, och från människor som jag mår dåligt av..

dock är ju jag jag, och jag har alltid nåt att klaga över.. och jag menar.. den här bloggen har jag för att skriva av mig, och det är precis det jag gör - better like it or not. att bara klaga över att folk beklagar sig är ännu sorgligare än själva bloggandet, och det är väl egentligen ett väldigt fånigt tidsfördriv om man läser folks bloggar med den inställningen att "nu tycker hon synd om sig själv igen"... varför läsa överhuvudtaget?! nåt måste det ju vara som lockar ändå?! haha, den som vet - berätta gärna för mig.. är lite nyfiken på vad som driver folk att orka fortsätta klaga..


by the way - hur kan man förstöra nåt som inte ens existerar!? det undrar jag.. men bra jobbat Linda, oerhört bra!
den enda som förstör mig är jag själv...