- sista lördagen iland

är nu hemma hos familjen och har delat ut julklappar. allt var uppskattat och alla blev nöjda och glada.
har också fått julklappar, känns lite konstigt att få det så här några dagar innan jul. fått paket av min favorit, ett jättefint halsband, helt perfekt! =) har idag fått en webcam, två muggar och två skålar (i samma serie som min termosmugg), några ljuslyktor och ett par högtalare som jag kan ha till min bärbara. kul med jul! =)

dagens stora lycka var när jag fick reda på att jag får ta med 40 kg på planet, mycket bra! däremot har jag problem med packningen, har alldeles för små väskor. förstår inte hur jag fick med mig allt sist jag var ute, och då fick jag dessutom med mig mina shoppingfynd också. får se hur mkt shopping det blir den här resan, antagligen inte så mycket. iofs har jag nån som fyller år under tiden jag är borta, så en present kanske är på sin plats att köpa. =)

jag tycker att det känns rätt bra när jag tänker på att jag så här dags imorrn (svensk tid) har kommit fram till finland och är på väg till båten. lite pirrigt såklart, men inte så ängslig. det är mest spännande. ska bli skönt att jobba lite ordentligt och göra något man tycker är roligt. ska bli kul att se vad det är för besättning också, om jag blir ensam tjej eller inte.
så idag är sista lördagen iland, och nästa lördag jag är iland är den 14.e februari - på alla hjärtans dag. perfekt! =)

nu ska jag sätta mig med mitt glas vin och socialisera mig lite med mamma och pappa, och med mormor som är på besök.

jag hör av mig igen innan jag sticker.

ha en bra kväll.

over and out*


Kommentarer
Postat av: Lina

Lycka till imorgon och på sjön! kram

Postat av: Emma

Lycka till nu!

2008-12-20 @ 20:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback