så ska det INTE låta!

herregud, kan någon svara mig på frågan om hur man kan låta någon som marie lindberg vara med i så ska det låta?!?! så pass musikalisk är jag ändå så jag kan säga att det är så det INTE ska låta!
fy, får ju eksem i öronen..

freaky friday??

nej, inte direkt.. en rätt tråkig dag faktiskt..
förstår inte hur man kan tappa motivationen så snabbt..
mkt har det nog med att göra att jag inte blev antagen den här gången heller, och mitt mål känns ännu längre bort än förut.
men jag får väl försöka kämpa på i vanlig ordning och bortse från det tråkiga..fast just nu orkar jag inte.

ikväll sitter jag själv, blir tacos och vin, nåt måste man väl få unna sig.
jobb imorrn och på söndag, plus resa till jönköping på söndag kväll efter jobbet. tidigt måndag morgon åker vi ner till gbg och hälsar på våran gamla båt! =) längtar massor.. kanske skulle skita i skolan några veckor och bara åka med över atlanten igen =) andas frisk luft och njuta av det okända. =)
men det går ju tyvärr inte, har massor med tentor på gång.. så jag kommer väl fortsätta vara osocial de närmaste veckorna och bara försöka koncentrera mig på skolan.

nu laga lite mat. =)

bye*


image106

terapi..

ja, det är nog som de säger.. shopping ÄR terapi.. dock inte för plånboken.. =/
men men.. det är sånt man får ta. har iaf två tentor av sju avklarade.. så är väl lite av en belöning =)
och så är det ju bokrea också, fyyy, det är farligt!
men nu är det sluthandlat för den här månaden! basta!

träffat underbara anna och fikat med henne idag, mycket mycket trevligt =) måste göras om snart!

för övrigt har jag inte så mkt att säga,
blir snart "kustbevakarna" och lite rocky road till det..belöning som sagt..

ciao*

fröken rökdykare..

som jag kämpar på om dagarna.. idag har vi släckt eld och räddat docka - det ni! =P
har vart riktigt skojigt idag, men det är som jag säger, att så länge det bara är teaterrök så är det bara jobbigt, men när det är riktig eld så känns det mer häftigt. =)
men jag har träningsvärk.. min kropp är nog inte gjort för att släpa på 25 kilo på ryggen plus docka på 40 kg.. visst, jag är inte speciellt smal, men inte fasiken är det muskler som fyller ut, haha! =)

borde verkligen plugga, men jag är så otroligt trött, så jag tror inte att jag orkar det alls. får ta det imorrn istället.. slutfasen med tanke på att tentorna är på torsdag..=/

hunnit en sväng till bokrean idag, underbart! =)


     

Bild 1: Jag kommer ut efter räddningsinsats med dockan på släptåg! =)
Bild 2: Jag och Li återupplever gamla minnen från dagis då man fick åka till brandstationen och hoppa i skum.
Bild 3: Måste ju posa lite också =)


blir nog till att kojsa nu..
natti*

monday it is...

vilken dag! lekt rökdykare idag =) det var klaustrofobitest, herre min jesus, inte alls så himla roligt.. men jag överlevde och sitter ju här nu, så det är överkomligt!
dock har mina knän redan fått sig några törnar, och blåmärken börjar sakta men säkert krypa fram. haha, kommer ihåg hur dom såg ut förra året.. helt misshandlade.. bättre lär det väl inte bli i år dock..

är helt slut! vart och storhandlat på maxi och såg ut som ett cyklande berg på vägen hem...helt fullpackad cykel! =) men hem kom jag!
köpte en kaffebryggare eftersom jag fick en sån mojäng som man maler kaffebönor i från jobbet i julklapp, så idag har det blivit nymalet kaffe, var riktigt gott! =)

nu är det plugg som gäller innan det blir dags för sova, kommer nog sova gott inatt tror jag, jobbigt att behöva gå upp så tidigt imorrn bara.. =/

over and out*

sunny sunday..

..eller? =)

herregud, sov till tolv idag! men det var skönt, mkt skönt!! =)
hade en mysig kväll igår, ibland uppskattar man ensamheten trots allt. maten var toppengod, och det var lite extra festligt med vin till (tack pappa) =) blev väl inte så mkt pluggande framför melodifestivalen som tänkt, men äsch, det finns ju tid till det idag istället. två tentor på torsdag, fokusering..

gick med emman och josse + josses kompis till ikea, härlig promenad det blev, så himla skönt väder ute. kul att prata av sig lite med skruttan också, så längesen vi umgicks sist. men nu har vi ju vekligen tagit igen lite tid i helgen, först i fredags, och sen idag. vad underbart det är med riktiga vänner!
på ikea blev det lunch i form av köttbullar, ja - jag vet att man lika gärna kan äta det hemma, men äsch, det är ju gott! blir nog det imorrn igen i form av matlåda.
hittade en stor ljuslykta på fyndavdelningen, och så köpte jag ett ljus till den, och två stycken kassar jag ska ha som "återvinningsförvaring". =) var ju nedsatt pris på dom, så funderar på om man inte ska åka dit i veckan också, så slipper man hålla på och köpa papperspåsar och plastpåsar varje gång man handlar mat..
var lite wild and crazy på vägen hem, orkade inte gå runt motorvägen, så vi gick rakt över den istället, haha, mkt fortare!! man ska leva lite farligt ibland... men ja mamma - jag kollade ordentligt så att det inte kom någon bil först. =)

pratade precis med lian som kommer tillbaka till kalmar om några timmar, har faktiskt klarat mig förvånansvärt bra utan henne i helgen, även fast jag saknar 'na. imorrn ska vi ut till brandfältet och leka rökdykare igen, var ju nästan ett halvår sen sist, och nu är det dags igen! inte världens roligaste, men men.. lite fysisk ansträngning skadar ju aldrig =)

tidvatten nu ja.. och snart lite singing bee =)

hajhaj*

härliga lördag..

åh vilken mysig kväll det blev igår! var hos min emma och fick god kycklinggryta =) tack vännen!
sen gick vi (flög pga stormen) till josse där det blev konstig film och lite vin, mkt trevligt! =)
cyklade hem i stormen och kom knappt någonstans alls, och regnet bokstavligen piskade mot kinden på mig, kändes som små nålar..uscha! men hem kom jag, tur det inte är allt för långt hem därifrån.

vaknade imorse innan nio precis, och tanken var att vi skulle iväg till ikea på förmiddagen, men vi var alla överens om att det inte skulle vara något roligt att cykla, så vi sköt upp de planerna tills imorrn istället.
dock har jag fått lite pluggande gjort, vilket är behövligt. förstår inte hur jag ska få in all information i mitt lilla huvud.. säger det åter igen: jag är inte kapabel till att lära mig så mycket på en och samma gång.. blir ju total kortslutning i hjärnverket..
dock blir det en lugn kväll med god mat och lite vin, plus pluggande framför melodifestivalen.. om man skulle få ordning på det där tidvattnet nån gång. ska bara njuta av att vara heeelt själv och inte behöva vara social eller trevlig mot någon annan, perfekt! exakt det jag behöver i dagsläget känner jag. social och trevlig kan jag vara i skolan och på jobbet, men hemma.. haha, här är jag som jag vill! =)

nej, nu är det dags att fixa kyckligen och lägga den i marinad så den får stå och gotta till sig lite innan den ska ner i grytan. =)

ciao så länge*

wiiie!

det bidde visst ingen tråkig, ensam hemmakväll! =)
ska alldeles strax iväg till Emma där jag ska få mat och så ska vi dricka vin, mkt smaskigt.
sen blir det tydligen en sväng till Josse där vi ska se Let's Dance och ngn film.
supermys! =)

rysningar..


fredag..

Så, då var det helg igen då..veckorna går läskigt fort.
Dock gör det inte så mycket, nu vill jag ha sommar igen!! Vill inte ha det här "mitt-i-mellan"vädret. Antingen ska det vara riktigt kallt, eller riktigt varmt. Så svårt att veta hur man ska klä sig ute också. Jag som cyklar varje dag kan ju inte ha något jättevarmt på mig, då dör jag ju av värmeslag. Men när jag inte cyklar så kan jag inte ha något för kallt på mig, då fryser jag ju.. Haha, jaha, det får bli dagens i-landsproblem.

Fredag
innebär städning, vilket inte står högst upp på min önskelista. Plugga är väl inte heller en aktivitet som jag skulle uppskatta just nu heller.. Men men, man har gjort ett val och får ta konsekvenserna.
Tänk en solstol på en varm strand, en paraplydrink, en bra bok och massor av färsk frukt!! <--- (Lina, du ska väl inte klaga i det här sammanhanget? =P).
Inte ens har man en vecka över till en sista minuten resa någonstans. Har knappt ens tid att sätta mig på tåget hem till familjen som bor 30 mil härifrån.

Nedu, sommaren lilla, nu får du ta och raska på litegrann, såhär kan vi inte ha det längre..


image159

Ja, varför inte?

vad hände??

varför har jag ingen motivation längre? varför känns allt bara jobbigt?
måste plugga massor, men hittar inte någon ork till det. orkar inte ens laga mat idag.. sen ifall det beror på förkylningen eller ngt annat, det vet jag inte.
jag får ångest för minsta lilla nuförtiden.. vill bara krypa in i ett skal.
hade jag inte haft en sån toppenklass i skolan så hade jag nog inte ens tagit mig dit.

det här är garanterat näst sista terminen på skolan, sen får det vara slut. finns inget mer jag kan läsa sen för att komma dit jag vill.. det är bara att söka och vänta..
jag tycker inte ens om min lägenhet, det har jag nog aldrig gjort.. tycker den känns rörig och äcklig i allmänhet, och tråkig! uscha! spelar ingen roll vad jag gör, blir inte bättre för det. trodde att min storrensning skulle göra susen, men icke då.

nee.. nu måste jag ta tag i nåt här. blir nog affären först, sen måste jag plugga tyvärr...

bye.

jobbigt..

..att det kan bli så konstigt när man tror en sak och det blir på ett helt annat sätt..
klart man ska hoppas, men man ska nog lära sig skilja på förhoppningar och förväntningar..
man ska ALDRIG anta saker...


superförkyld här, orkar inte med mig själv.. täppt i hela huvudet känns det som.

står i valet och kvalet mellan att åka till nyköping i helgen, eller stanna här och bara njuta av att ha en helg för mig själv...alla åker ju hem i helgen så blir till att plugga och bara ta dagarna som de kommer. kan också vara härligt samtidigt som det kan vara skönt med lite miljöombyte och komma härifrån några dagar..

får se, kan ju bestämma mig imorrn..

nu ska jag plugga här, äta nåt också kanske..

hejdå.

den där dagen..

Ska väl börja med att säga grattis till alla som har någon som gör att man uppskattar en dag som denna!
Även fast man inte vill erkänna att man bryr sig om den här dagen så är det väl visst så...eller?
Är det inte istället så att man går och trånar efter att få ha någon att mysa med och få uppskattning av en dag som denna?
Är det inte som att man trånar efter det varje dag, och att denna dag egentligen bara är ett bevis på att man är värdelös för att hitta just den där någon?
Jag brukar aldrig känna mig riktigt ensam när det kommer till det där med en relation, för jag har så mycket annat som gör att mina dagar blir värda att minnas. Men idag är det nåt.. vet inte om jag bara är bitter eller om jag faktiskt känner mig lite övergiven på riktigt?
Men jo - lite bitter är jag nog ändå. Jag vill ju också ha gulliga nallar, blommor och geléhjärtan!!!

Nej, sånt här kan man inte deppa ihop över, jag kan ju inte hjälpa att killar som passar mig, inte fattar hur bra jag egentligen är =P Fast då är det nog istället så att de inte passar mig överhuvudtaget...ödet lurar nog lite där med..

Tvätta nu ja, härligt romantiskt.. jag och mina skitiga kläder..


image158

Dagens..

Händelse:  Li försöker sälja mig för att få en muffins!

Diskussion: (utspelade sig häromdagen, behövs dock dokumenteras)
- Oj vad smutsiga svanarna är!
- Nej, det är dom inte alls!
- Jo, det ser du väl att dom är?!
- Men nej, dom är inte smutsiga!
- Joho! Dom ska ju vara vita!!!!
- Men det är fjolårsungar!

Unna sig: Kladdkaka med vaniljglass

Citat: "Det känns som att jag har blivit din adoptivmamma!"

Bästa: Situationer som gör att man blir varm i hela kroppen och gör att man bara känner sig glad

Ingen ork...

till att blogga alltså..
skolan tar all tid som finns för tillfället. massor att göra och massor med nya saker att trycka in i huvudet..
men det är ju intressant, så det är väl bara att lära sig. =)

trivs hur bra som helst i skolan, och jag har en känsla som är svår att sätta ord på. känner mig glad i hela kroppen, mår jättebra och frågar mig själv när jag kände så här senast.. dagarna flyter på bra och jag känner mig nöjd på något sätt. underbar känsla iaf =)

imorrn är det brandlektion och navigation som gäller, torsdag lite blandad kompott, liksom fredag. sen jobb lördag och söndag, plus en utgång på det =)


"cause I surrender everything,
to feel the chance to live again.."