- hemkommen efter en vild klassresa

jag har ju på något sätt försökt att ge sken av att ha någon slags blogglängtan..men där har jag nog gett falska förhoppningar (?). jag är inte alls så sugen som förut på att blogga. men jag vill ju ändå förstås. annars skulle jag sluta helt.

som jag tidigare skrivit har jag börjat skolan igen, i måndags närmare bestämt. vi har inte gjort så himla mycket om dagarna, utan det har varit information och "lära-känna-varandra-övningar" mest. trots det här har jag varit supertrött om kvällarna när jag kommit hem. men det är väl ovanan.
igår åkte vi på klassresa till en ö där Göteborgs Döva Förening har sitt sommarhem. vi hade toppenväder, badade och satt ute i solen och njöt. lagade och åt god mat, lekte lekar och pratade en massa - både talspråk och teckenspråk.

har lärt mig en hel del tecken nu, men det är mååånga kvar. =)
nu är det helg, och det ska bli himla skönt tycker jag! dock har regnet kommit tillbaka i stan, så det blir nog bara inneaktiviteter egentligen. men men.

hopppas ni haft en bra vecka, och en bra fortsättning på dagen!


- hur tidigt är tuppen uppe?

jag skulle vilja säga att något förfärligt har hänt idag, och jag gillar't inte!
dock har jag insett att jag måste börja gilla det, för nu har skolan börjat och då måste man gå upp så här tidigt. (ja, tidigt för mig, normal tid för er som annars alltid jobbar)

jag är ett lik. går jag i sömnen? vart är jag? är jag uppe med tuppen? när går tuppen upp?

nån har sagt att det är en vanesak - men det var nog ja. så..eh, ja, vänja sig var det.
ska snart gå till bussen, men först umgås med det där ♥ (det där hjärtat alltså, för er som inte förstår).

ha en fin dag*

HÄR trött är jag!!- om jag kunde bli discplinerad och ta det på allvar

nu är det allvar igen. nu har jag gått och dragit benen efter mig sen i mitten av juli då jag först fick handen i skena och senare i gips.
gipset har jag gjort slut med och numera är jag fri att göra vad jag vill. typ diska.. kul. och duscha utan att ha handen inplastad, roligare.
skolan började idag, och jag längtar faktiskt riktigt mycket efter att få lära mig lite nya saker. det kommer bli ytterligare en utmaning att möta, men det blir skojigt det här. jag har längtat efter en "normal" vardag med vardagliga saker, som att gå till jobbet/skolan klockan åtta på morgonen, med matlåda i väskan och med en hemgång framåt fem. nu blir det nästan så. börjar skolan tio över nio varje dag och slutar senast fyra. finfint blir det!

sen är det ju det här med bloggen. man kan tro att jag har tröttnat på det. och det har jag, lite iallafall. det är tråkigt att inte kunna lägga 100% fokus på något man vill göra. jag har inte lagt 100% fokus för att jag inte har orkat. nu vill jag, och nu ska jag försöka igen. annars blir det väl byebye (som jag nog sagt några gånger tidigare - vilket ni, mina fem trogna läsare fått uppleva)..
men vi får se. disciplin åberg!

tror jag ska sova nu, men jag återkommer såklart imorrn =)
natti*

- kan det inte regna nu?

jag vill inte att det ska vara sol ute. jag har ångrat mig. jag vill att det ska regna istället.
hade jag inte haft handen i gips hade jag gärna glatt mig åt dagens solsken. men det gör jag inte. nu vill jag klippa bort gipset och ha sommarlov med solsken.
idag ska jag se på film. blir "twilight" igen. vampyrerna kan inte vara ute i solsken...inte jag heller. nice.
men nej, det blir inte alltför varmt med gipset, men jag får en vit hand under, och det känns inte speciellt lockande. jag vill inte ha en vit hand.

nu ska jag hämta ballerinakakorna, har ett och halvt paket hemma, och det ska väl räcka idag? tveksamt, men det får lösa sig.