the one where she loves life

Längesen ja skrev nåt nu. Har vart så mkt så har inte tagit mig tid..

I fredags så kom ju mamma o syrran, men maten blev inte riktigt som planerat, vi körde på köttbullar och makaroner istället..men gott var det! Det var ingen av oss som orkade ställa sig o laga mat.. däremot tog mamma hand om all disk som stod, tack! =)
I lördags var vi i stan och shoppade litegrann. Köpte ett par nya skor och ett linne. Pengarna räckte inte så mkt längre... Vi fikade på Kullzenska (stavning?) och myste på. Åkte hem och slappade i soffan.. mamma dammsög...haha, hon kan inte hålla sig ifrån sånt tydligen...jag klagade inte.. Lagade mat så småningom, och då blev det fläskfilé minsann, med klyftpotatis och bearnaisesås...smakade smaskens. =) Kvällen bestod av filmtittande, Sound of Music blev det för att syrran aldrig har sett den. Slutade med att hon somnade och jag och mamma kollade vidare.
Söndagen tillbringade vi lite på IKEA där det också blev lite shopping.. måste ju utnyttja personalrabatten ju. =) Köpte en taklampa till köket som jag kopplade in alldeles själv, lagom stolt sådär. =) Sen köpte ja bara lite småsaker...plus ett skoställ förstås. Hade kollat in det sen i somras så tyckte att det var på tiden nu...inte så smidigt att ha skorna ståendes på golvet bara... o framförallt inte när man har katter som får för sig att det är roligt att göra saker på skorna som de egentligen skulle gjort i kattlådan..hrmf..  Efter IKEA åkte vi till köpstaden där syrran köpte nya skor. Åkte sen hem och fikade och åt de vaniljkakorna. =)
På kvällen allmänbildade vi oss genom TP, haha..läste bara frågorna, orkade inte me nån spelplan där inte.. Somnade framåt elva..
Dags för skola i måndags, åkte bil dit för en gångs skull.. så kul att köra också! =)) Vill så gärna ha bil här nere, men tror inte att det skulle gå ihop ekonomiskt riktigt.. tyvärr! Jag passade på att köra hela helgen iaf, så mkt som möjligt.. mamma fick inte köra nåt alls...hehe..
Efter skolan blev det KARMA-kontoret och lite mailande och ringande till eventuella sponsorer...
Sen åkte jag hem och la mig på soffan och kollade McLeod's daughters.

Skola igår också till 16.. efter det en promenad hem till Jessie.
Satt där och kollade lite Las Vegas...måste ju checka in Danny McCoy...vilken man! Ringde hysteriskt på dörren efter ett tag och instormandes kom tre hungriga brudar som anklagade mig för att vara osocial...de förstår sig inte riktigt på grejen med Josh Duhamel...hmm... Så småningom tog programmet slut och jag kunde vara social igen. Käkade baguette med skagenröra och lite grönsaker, plus att Jessie darling frågade om jag ville ha ett glas vin.. OM?! Haha, sånt behöver man inte fråga, det går alltid i. =P
Vi käkade semlor också förstås, kan ju inte låta bli det när det är semmeldag!!! No chance!  =)
Sen bestod kvällen mest i massa tjatter om kvastkampen och vad vi ska vara utklädda till..vi är alla enade om att Pippi är lite uttjatat...så vi måste komma på nåt nytt.
Sov kvar hos Jessie, orkade inte ta mig hem sådär på kvällen, började dessutom skolan nio imorse.. Varför ta bussen hemifrån när man kan gå från Jess på 10 min?! Just det...det undrar jag med. =)
Vaknade imorse av en hysterisk alarmsignal...tre ggr eftersom Jess har dille på att snooza..
Halvsprang iväg till skolan och hade lektion som var rätt seg...berodde nog mest på att de va ja som va så trött.. Drack två koppar kaffe..men det hjälpte inte..
Stannade kvar två timmar efter skolan för att fixa workbooken..blev inte klar tyvärr. Gick hem till Vickan och störde henne i hennes tentapluggande och snyltade lite mat. Världens mix av grejer var det..kommer inte ens ihåg hälften av ingredienserna hon räknade upp...men gott var det! =) Thanks hun!
Tog bussen hem och gick och handlade. Har tagit en paus från soffliggandet och tittandet på McLeod´s daughters... men snart har ja ju skrivit klart så då kan ja återgå. =)

Har frstn en löpande katt hemma igen..samma dessutom..lite jobbigt bara när hon jamar och skriker så man tror hon ska dö när som helst. Tycker dock lite synd om henne.. kan inte va lätt att va en brunstig katt...

Tack mina brudar för en härlig kväll igår med massa skratt, as always. Haha, Vickan som skalle-per slår ju allt!!! Och du Jessica, jag kommer inta din soffa snart igen, när du minst anar det..moahahaha! Sänga gott frstn! =P


Nehepp, back to business...eller..soffan iaf...

*take care

the one where they woke up the whole city

Inte blivit mkt sömn inatt inte.
Igår var jag på föreläsning med LärarFörbundet om Bologna-processen...vilket skit de har hittat på de som bestämmer, fy farao!
Efter att den var slut så gick jag till puben och mötte Jessica. Vi beställde en varsin nachostallrik och en kall öl, mumma, det var gott! =)) Satt och tjattrade en hel massa och hade det jättetrevligt. Sen kom Vickan och anslöt också efter att ha vart och druckit öl på Söderport, bara lite högljudd... "Oj! Vad ja skriker!"
Så småningom kom det tre killar och satte sig vid vårat bord, de va riktigt trevliga, sjöbusar hela bunten. Jag insåg att jag inte hade några koll på mina busstider hem, och Jessie råkade kläcka att hon hade låna hela HippHipp-boxen av en kompis...då var det kört! Så vi gick hem till henne och drog med oss Vickan också. På vägen hem var det lite flummigare än vanligt... hahaha! "Praise the Lord!".. "Ain't no mountain high enough...." Shit vilken akustik det var där borta bland husen! =) Tror att vi väckte mer än en människa när vi ylade, men va fasiken...klockan var ju bara halv ett...
Kom hem till Jessie, bäddade ut soffan och hade HippHipp-maraton. Efter ett tag somnade Vickan och började yra om tomtar. "Tack tomten!"
Somnade också efter ett tag, typ vid 20 över tre eller nåt...

Blev väckt av en mobil som ringde vid nio ungefär. Somnade om igen...

"Päääärlan, vaknaaa!!! Vill du ha frukost?" En överpigg Vickan piper från köket...

Har sett lite på HippHipp nu med, mkt trevlig serie det! =)


I onsdags när det var Alla Hjärtans Dag så hade ja mina brudar hemma hos mig. Jag bjöd på nachos med köttfärs och ost..sånt man har i ugnen.. Sen blev det kladdig kladdkaka med glass och en liten vaniljbakelse (som Jessie förövrigt ska ha cred för.. du överlistade degen girl! =)). Smaskigt var det och  mätta blev vi. Fick en blomma och en nyckelring från mina sötisar, tack! =)

Snart kommer mamma och syrran, om cirka sådär fyra timmar. Men vi ska mysa på de här dagarna vi får tillsammans, mys mys mys..massa mys! =)


Åka hem från Jessie snart för att förbereda lite. Bara liiiite disk från i onsdags...ser inte ens diskbänken..hmm.. Bjuda på fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås ikväll, och såklart ska de få lite kladdkaka och vaniljbakelse också! =))


Ha en bra helg nu!


au revoir*

the one where she had a wonderful weekend

Måndag igen, veckorna går fort, inget snack om saken.
I fredags kväll efter att ja slutat jobbet var jag och Jessie hemma hos Vickan. Vickan stod för maten, och Jessie för efterrätten, alltid gott med bullar! =) Tittade på "så ska det låta" och ylade värre än vanligt. Vi ska nog starta en "trinett", eller vad säger du Vickan? =P =) Efter att Jessie gått hem så stannade ja kvar ett tag, och vi kollade in "Ika i rutan" på youtube.. Shit va hon är läskig. Fick flashbacks från när jag var liten och satt och gömde mig bakom en kudde i soffan. "Nu kommer jag ut ur rrrruuutan", "Ååååååke, ska vi dansa skalettdaanseeen?". Huaa!
Men roligt hade vi iallafall! Cyklade sen hem för att sova..

I lördags jobbade jag också. Åkte hem och gjorde mig iordning, satte mig på bussen och åkte in till stan. Jag och brudarna (Vickan x2, Jessie och Anna) var och käkade på Zorbas. Mycket trevligt, måste göras om! Efter det gick vi hem till Vickan och spelade spel, jag och Jessie vann! =)
Åkte hem vid elva och sov, medan de andra festade på och fortsatte utåt. Dock skönt att slippa vara bakis på jobbet igår...för ovanlighetens skull.

Vart i skolan idag mellan tio och fem ungefär. Vi har gjort grupparbete, blev klara så slipper sitta med det på onsdag. Sen satt jag kvar ett tag efteråt och gjorde en del av en uppgift till datakursen.

Längtar till vecka 15, nu är det helt bestämt att vi åker til Sälen. Ska bli så himla mysigt! Vi åker på måndagen och styr hemåt på söndagen. Som tur är har jag självstudier hela den veckan. =) Det blir snowboard (så gott det går), och after-ski för hela slanten. Ska försöka att inte slå halvt ihjäl mig, och ifall detta nu skulle ske så finns ju alltid after-skin där man kan rehabilitera sig från eventuella skador. Mycket trevligt! Så glad att jag har mina babes! Tack för att ni finns!

Nehepp, se lite på tv nu kanske innan det är dags att krypa till kojs. Skola imorrn från nio till fyra, lite jobbigt.. Men det blir nog bra ändå.

ciao


åttonde februari tvåtusensju (neee, ingen rolig rubrik idag heller)

Dumma tekniska grejer! Hade skrivit ett långt inlägg om helgen (skrevs i måndags), men det går ju för guds skull inte att publicera, blir tokig!
Så vi får hoppa det helt enkelt, hade en bra helg iaf. =)

Vart i skolan idag från nio till halv sex..fick lite gjort man kan säga. Men rätt gött att sitta där framför datorn, här hemma tar det ju ett år att skriva saker, tror det är dags för omformatering snart..
Åkte hem och diskade o städade lite, helt plötsligt ringde det på dörren (inte speciellt vanligt), trodde det var folk från jehovas som ville värva mig, men de va det inte! För det var Vickan! Hon hade knatat hit och tänkte hälsa på, utan förvarning! Så nu fick hon minsann se hur det ser ut här i vanliga fall, det vill säga när jag inte städar. =) Stackarn! Äsch, ja vet att ja är en slarver, och det står ja för! =) Dock har jag städat idag...lika bra att börja i tid, kanske hinner klart tills mamma och syrran dyker upp på fredag nästa vecka. =) Blir ju tjejkväll/protestmotallahjärtansdagkväll här på onsdag, och då ska det väl helst också vara städat.. Men jag har några dagar på mig, så det ska nog lösa sig.

Var hemma och myste hos Jessie igår, bjöd mer eller mindre in mig själv. Satt i skolan och var hungrig så tyckte det kunde passa sig att ja gick med hem till henne och åt lite. =) Det var smaskens! Sen blev jag bjuden på bullar och saft, också gott! Jag skulle nog kunna säga utan att överdriva att jag aldrig har sett Jessie så flummig, någonsin! Men det är härligt med folk som är likadana som mig, då slipper jag känna mig helt konstig.. =P "Är du kär i mig ännu Klas-Göran... Vaaarför skriveeer du aldriiig Klas-Göran..."
Åkte hem vid tio, och då var ja trött efter allt skrattande, men det var definitivt värt det! Tack för en underbar kväll! =))

Imorrn blir det jobb, ledig från skolan så tänkte passa på att tjäna lite stååålar. 11-18, GrönaRum is the shit. Jobbar lördag och söndag också, vanliga jobbarhelgen..
Efter jobbet blir det bullätande hos Vickan. Och så kan man säga bye-bye till beach -07... haha, värdelöst!

Nehepp, nu ska ja sova tror jag.. skönhetssömn...pyttsan! =)


Ciao*

» femte februari tvåtusensju «

Vilket liv...kan knappt ens sova på nätterna. Min ena bebis löper för första gången i sitt liv, och det är riktigt jobbigt för henne.. Hon låter som ett litet barn när hon jamar, stackarn! Och det värsta av allt är ju att ja inte vet om hon har ont..har katter ont när de löper? Om det är nån som vet - please tell me så slipper ja fundera över den saken..

Vart hemma från skolan idag, haft ont i halsen och ingen ork alls. Har tittat på tv mest hela dagen, var en sväng till affären också. Handla måste man ju tyvärr alltid göra..
Vet inte hur det blir imorrn om ja ska gå då heller..de återstår att se. Har ju bokbordet att ta hand om, plus att ja ska träffa gruppen och förbereda grupparbetet, men mår man inte bra så finns det väl inte så mkt att göra...


Såklart var det en underbar helg, precis som det varit de senaste helgerna. Jag måste ha tur som är omgiven av så mkt underbara människor! Man kan ju inte vara på dåligt humör, det är inte möjligt när man är tillsammans med dom! Tack alla mina sötisar! <3
I fredags var det kick-off med KARMA, och det är så kul när två av mina änglar gått med som värdar också! =) Vi blev bjudna på lasagne och lite lekar. Sprang runt ett tag så ja trodde ja skulle få astmaanfall..haha, har verkligen noll kondition! Jessica stod för underhållningen där ett tag "Halluleja..", jag och Vickan höll på att dö av skratt, haha, förlåt Jessie, men de va verkligen så roligt!!  =)
Efter sittningen så bar det av hemåt, men det var skönt att komma hem och sova lite...
I lördags så åkte ja hem till Vickan vid typ tre, blev bjuden på mat, och vi började så småningom göra oss iordning inför kvällens spektakel. Senare kom även Anna, och till slut kan man väl säga att korridoren var mer eller mindre överfull. Spelade Guitar Hero som är sååå roligt! Haha, särskilt svårt blir det när man har fått i sig lite också...blir helt konstig i ögonen. Men kul är det! =)
Stack iväg till kåren och dansade loss. Längesen ja va där, men ja ska väl va ärlig och säga att ja inte riktigt saknar det heller.. inte så speciellt roligt alla gånger. Men nån gång ibland kan det ju va spännande...
Efter kåren så var det efterfest hemma hos Vickan. Haha, spännande me folk och alkohol...men så länge folk är glada så är det bara kul.
Cyklade hem framåt fem nån gång, och sov till halv två dagen därpå. Anna ringde tio i två och frågade om ja skulle käka pizza och se på handboll...klockan två! Så det blev till att stressa lite. Kan säga att folk tittade lite konstigt på oss när vi kom in fyra pers på handbollsmatchen me en varsin pizza (med undantag för vickan som åt kebab). Men saatans va gott det var! =) Kul att se på handboll också, även fast de förlorade. "Sexan suger!" =))
Efter matchen följde ja o Anna med hem till Vickans korridor och hjälpte till att städa, kunde tydligt se spår at fylleslaget som ägt rum kvällen/natten innan.. Fick slita bort saker från bordet som hade kladdat fast...mmm..niiice! När sönderslaget glas, sönderbrytna skivor och tomma burkar var slängda, så gick jag och Anna hem till henne. Slappade framför tv.n, och det var då bakfyllan kom...shit va seg jag blev! Sen dök Jessie upp ett tag också, förvånad att hon var så pigg =P
När hon gått så spelade ja o Anna EyeToy ett tag, blev dock trötta väldigt fort, och åt lite stuvade makaroner och köttbullar istället! =) Smaskigt!!
Sen cyklade ja hem och sov, det var mkt skönt! =)

Älsklingar, TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!!


Tack å hej*


» första februari tvåtusensju «

Hade sovmorgon idag..gött! Dock sov ja bara till halv nio..men ändå! =)
Hade lång tid på mig att göra mig iordning innan bussen gick till skolan vid halv ett.
Satt framför en dator från ett till halv fem sen, då blir man lite seg i ögonen...och i huvudet...mer än vanligt =)
Stack iväg på möte med Vickan och Anna till Lärarförbundet, efter det till Jessie som hade bakat god paj! Oj vilken tur att man blev så mätt på bara en bit, annars hade ja nog ätit mer... och det är ju inte speciellt nyttigt... =P Inte för att det är så nyttigt att dricka öl rätt ofta heller...meeen, va fasiken, man får ju leva så länge man lever! =)

Skola imorrn från nio till tolv, sen snack med studiegruppen, och sen plugg på bibblan med Vickan. Måste ju försöka ta tag i de saker som ja har bakom mig...orkar inte, men är ett måste som sagt...
Imorrn kväll blir detvärdutbildning inför Karma.. och ja vet inte, men de kanske blir kul...Jessie ska dit åtminstone, hoppas Vickan hänger på hon med.. kan ju va kul me lite folk man känner..

Annars ser ja fram emot helgen grymt mycket, kan inte säga det tillräckligt! Men nu var de så längesen vi festade allihop tillsammans, på tiden minsann! =)


Nehepp, plugga lite nu så lektionsplaneringen blir klar...redovisning imorrn...

*Over and out