veterinären

image15

Så har kissarna vart inne och blivit kastrerade då. De va så himla groggy när jag hämtade dom, sen när vi kom hem kunde de inte stå på benen ordentligt, men ut och gå skulle dom minsann ändå. Eftersom ena skruttan hade en cysta så blev operationen större än dom trodde, så därför är jag hemma ikväll och håller ett öga på henne ifall det skulle bli några komplikationer. Haha, Minolta går med krage på sig för att hon inte kan låta bli såret, hon ser så rolig ut.. dock är den inte så populär, trånga utrymmen är svåra att klara av att komma igenom..

Imorrn är det fest, får se hur länge jag kan vara borta från småttingarna. Ser fram emot kvällen iaf! =)

Nehepp, titta på Så ska det låta nu då..


vår? ja tack!

image14

Så kan man nog säga att det är vår igen, inte en dag för tidigt.
Har vart några helt underbara dagar den här veckan! Satt vid slottet i två timmar i tisdags, hur härligt som helst!
Jag blir glad endast av ljuset.
När jag var hemma i helgen så hade farfar hittat en tussilago tillochmed!! Så himla underbart!

Igår hade vi tjejkväll hos Jessica med vin och fotboll, eller tjejkväll blev det väl inte riktigt eftersom Staffan och Simon kom förbi också..men ändå. =) Fotbollsmatchen var väl egentligen ingenting att hurra över, även om vi blev himla glada när Elmander gjorde mål, me like!
Vi stack sen iväg till puben där det blev lite mer dricka, oväntat..hm.. När den stängde så gick några av oss vidare till KM där det blev en öl, gott! Sen när dom stängde så cyklade jag hem. Behövdes...

Idag har jag inte gjort nånting alls. Bara vart hemma och glott. Mår fan inte bra än med min förkylning eller vad det är jag går och drar på.. helt död vissa tillfällen...men bara att bita ihop antar jag!
Imorrn är det dags för kissarna att åka till doktorn, de ska steriliseras, och det är faaan på tiden, den ena katten löper för fjärde gången nu..dock inte så bra tajming med tanke på att det kan bli komplikationer under operationen då. Men det måste ju göras, hon kan inte gå runt o hålla på så här längre. Idag har hon vart i badrummet tre ggr (instängd) för att ja inte orkat lyssna på henne. Där sitter man i soffan o glor på tv och hon hoppar upp på ryggstödet och sätter sig o jamar i örat...mysigt..
Sova snart, sjukt trött...


it feels like whatever we had is now gone


över å ut*


dagens dikt

image16

 

jag vill inte vara med längre.
jag vill inte ha förståelse eller menande blickar.
jag vill inte höra tomma ord.
det spelar ingen roll längre.
jag är för alltid i konflikt med mina tankar,
och de bankar på ska du veta,
de slår och skadar.
det känns som att det är bergakungen himself som
skriker på mig: vad gör du för fel?!
jag måste sluta tro.
jag måste sluta hoppas.
"hoppet är det sista som överger människan",
yeah right.. då har jag inte långt kvar.
jag vill inte ha en klapp på axeln.
jag vill ha fred.
jag vill skicka hem bergakungen till hans sal,
höra ljudet av porlande vatten istället för hans bankande.
jag vill ha blommor och röda hjärtan.
jag vill ha lugn och ro.

 


dagens dikt

image15


Vet att jag
gjort något bra
Vet att jag satt
spår
Men det är spår
alla andra kan se
Varje gång jag vänder
mig om är dom borta
ser bara obruten mark
ser bara skaren på orörd snö
Så jag går igen
Går, springer, jagar fram
Vet att det fäster
Vet
Men springer ändå
Längre ifrån det jag egentligen vill
Stopp

(och så var jag
där igen, står i korsningen
under en trasig gatlykta
andfådd av att springa
efter den som inte
älskar mig
andfådd av att pumpa
mig på livskraft
för att pumpa den vidare
in i alla andra
alla andra
som pumpar någon
annan full med
livskraft)

Så mycket starka
känslor i mig
Exploderar varje dag
Var kommer dom
ifrån?
Och vad ska dom
ta vägen?
Vad ska jag göra
av dom alla?
Vem ska få dom?
Känns som dom
räcker till hela
världen
Räcker hela världen
till mig?

Spår - Regina Lund

sova nu då

Sådär, nu orkar ja faktiskt inte med nåt mer idag. Har suttit och skissat på uppgiften tills imorrn..det får duga som det är nu. Har inga mer idéer och är trött som bara den..
Dock har det varit en mysig kväll med Grey's Anatomy (sa ju att det skulle komma i vägen), och så har jag ju haft lite sällskap med Damien Rice också..alltid lika mysigt! Måste ju ladda upp tills på lördag!



image11

Stones taught me to fly, Love taught me to lie. Life taught me to die..
Well it's not hard to fall, when you float like a cannonball...

trött..

Jaha, så var ytterligare en dag till ända.
Jobbat 11.30-19.30 idag.. skönt att tjäna lite stålar =) Har ju blivit tvungen att säga ifrån massa helger eftersom jag lyckas boka upp saker de veckor jag ska jobba. Då kan det vara bra att försöka ta igen dom andra dagar..

Var hos doktorn igår, tydligen bara en virusinfektion.. som vanligt. Så det bidde ingen meducin där inte. Typiskt! Hade vart bättre så ja blir frisk nån gång! Men som doktorn sa, det är bara att lida och härda ut.. mhm..

Äsch, ja orkar inte skriva mer faktiskt..haha, så trött! Plus att ja borde sätta mig och skissa på uppgiften vi har redovisning på imorrn..bättre sent än aldrig. Fast ja har en känsla av att Grey's Anatomy kommer komma i vägen lite..hm..

Och du Elaine, ja antar din utmaning, fast inte idag..=)


höres*

ny vecka...

Hemma från skolan..idag igen.. mår inte alls bra. Jag är nog inte så allvarligt sjuk egentligen, men har småont i halsen hela tiden, och känner mig halvhängig.. och det vill dessutom aldrig försvinna! Ska till farbror doktorn imorrn och få en sticka nedkörd i halsen *yeeeaaay*...kanske kunde va nåt så ja får meducin för det..
Inte bra att va hemma från skolan så här många dagar, men vad ska man göra.. har ju ingen ork alls att göra uppgifterna vi får, och hur kul är det att vara med på en redovisning då?! Trött ja blir!!

Helgen har varit bra i alla fall, har hållt igång rätt bra för att va halvhängig. Var styrelseutbildning fre-lör ute i Ljungnäsvillan. Sjukt trevligt hade vi, skrattade så ja grät vissa tillfällen, galet! Kul att träffa så mkt nya människor, en bra start på styrelseperioden! Vi körde team-building, sjöng massa galna sånger och drack litegranna också. Dock var jag ute på promenad klockan sju morgonen efter, inte dåligt alls. Var helt underbart väder, och att gå runt på en grusväg på landet är något av det bästa som finns, längtar så mycket till stugan!!
Kom tillbaka till stan vid fem ungefär i lördags eftermiddag. Åkte hem o hämtade lite saker och sen tillbaka in till Vickan. Vi slöade, jag åt mig mätt på chips då jag kom på att jag var hungrig, gjorde oss iordning och gick sen iväg på fest. Ska väl tillägga att jag inte var så himla pigg på att festa... Vi kom till världens sjukaste fest! Har aldrig vart med om nåt liknande! Vi blev rädda och gick därifrån, stannade nog inte ens där en timme.. Gick tillbaka hem till Vickan istället innan vi fortsatte till puben en sväng. Sen blev det kåren, men jag åkte hem vid halv ett ungefär, var sjukt trött!
Jobbade igår, kul att vara tillbaka, har ju inte vart där på en månad ungefär..

Åh, på fredag ska jag hem till Nypan, igen...inte så länge sen ja va där ju. Men ja längtar! Tänkte försöka ta mig neråt stugan också och hälsa på farmor o farfar, gå lite promenader i skogen och njuta av havslukten, me like!
Sen på lördag blir det en sväng till Sthlm och till Damien Rice! Har väntat på hans konsert i flera år, så nu är det minsann på tiden! Blir min och Vickans kväll, plus Oskar som får vara med på ett hörn =)
Åker tillbaka till Kalmar antingen söndag eller måndag..får se hur det blir. Vill ha så mkt tid hemma som möjligt såklart..dock åker ja tillbaka om två veckor igen när det är påsk...blir nog bra.

Nehepp, kanske gå till affären nu och handla lite..har funderat på en promenad också, men eftersom det nästan blåser storm så får vi se om det är värt det. Trodde fönstrena skulle blåsa in igår, 17 m/s blåste det...usch!


over and out*


hurtbulle

Oj så hurtig man har varit idag!! Först promenad till och från stan, o sen spinning ikväll, kan ju tro att jag har gått o blivit helt galen.. Om ja tänker efter så här efteråt så kanske det inte va så himla smart med tanke på den huvudvärk jag gått och dragit på de senaste två dagarna.. det känns nu kan jag säga..
Har redovisining på laborationer imorrn, har inte gjort alla skisser än, så får se hur det blir med det..
Har i alla fall blivit lovad mat efter skolan hos Vickan, smaskens! Sen åker vi iväg på styrelseutbildning fre-lör, spännande. Det blir till att packa ner sovsäck, overall o grejer..en vinflaska får följa med också. =) Trevligt trevligt..
Eventuellt utgång en sväng på lördag efter att vi kommit tillbaka..skulle vara trevligt, men jobbar hela söndagen, så det visar sig..

Nehepp, in i duschen med mig nu! Sen äta nåt innan ja dyker ner i pluggträsket..





älskar våren!

Det är vår idag med, ska snart ta en promenad in till stan, måste köpa en bok jag har seminarie på nästa vecka...måndag närmare bestämt. Ska även förbi o köpa träningskort, för nu jäklar ska det bli träna av...beach-08 kanske...=)

Igår fotograferade vi oss i styrelsen, var vid slottet och njöt av den härliga vårsolen. Kan väl inte säga att det blev jättebra bilder direkt, men va fasiken...det får duga. Sen gick vi hem till Vickan, och så småningom började vi med maten (eller dom ska jag väl säga..ja lade beslag på chipspåsen =) ). Det blev tacogratäng, plus saft...de andra drack vin, men jag som inte har världens bästa ekonomi fick nöja mig med saft, dock fick jag ett glas vin av Jessie lite senare - tack! Var rätt trött där ett tag, och massa tankar sprang runt i huvudet på mig, så jag tvekade väl lite när de andra skulle dra med mig till puben.. Men jag följde med iaf och hade det riktigt kul. Innan tolv precis beslutade jag o Vickan oss för att cykla hemåt, och det var nog bra, somnade så fort ja lagt ner huvudet på kudden.. 

Idag blir det som sagt var promenix in till stan, får se om det blir bussen hem sen..beror på hur jobbigt det är att gå. =) Träning ikväll förhoppningsvis, behövs ju verkligen... 

Just det, anmälde oss till AG igår också, åååh va ja längtar! Men tiden går ju rätt fort, så vi är snart där.. och snart tillbaka i Kalmar igen.. Roligt att alla mina brudar anmälde sig också, kommer bli much better än förra året! Wiii!

Nehepp, ut o gå var det...

*tata


klagomål...

Japp, har visst fått lite klagomål för att jag uppdaterar bloggen för sällan..så dags att skärpa till sig kanske..? Donat lite med designen ikväll också, inte dåligt va? =P

Nu har våren kommit till Kalmar. Som jag har längtat!! Kan äntligen använda min nya jacka!
Igår efter skolan gick jag hem till Vickan och lagade mat, lagom till när maten var klar dök andra Vickan upp och vi satte oss ute på balkongen och njöt av solskenet, samt väldigt god korv stroganoff. =) Satt nog där ute mer än en timme tror jag, och det var helt underbart! Gick sen ner till stan och kollade in solbrillor..hittade inga..eller snarare flera stycken..så kan inte bestämma mig riktigt. Sen tillbaka till Vickan och "baka" tårta.. Jessica dök upp efter ett tag, och de två gick på styrelsemöte medans jag och andra Vickan satt kvar i köket och snackade skit med Tobbe. Runt 20 i sex gick vi iväg till fyllnadsmöte och blev invalda i styrelsen, så nu sitter jag som SU (sociala utskottet) och Vickan som vice sexmästare. Jägarns va kul vi kommer ha det, och spännande ska det bli dessutom! På fredag åker vi iväg på styrelseutbildning tillsammans med de andra föreningarna, roligt!! =)

Idag har jag varit i skolan från nio till tre, lite segt... Efter skolan var jag och Therese (ordförande) och hälsade på hos CNaS.arna och deras nya expedition, de hade invigning av den idag, så fin så! =)
Efter det cyklade jag hem och slängde mig på soffan, välbehövligt.

Ikväll har jag inte gjort någonting alls, superskönt! Dock kom jag på nu att jag inte har något att äta till lunch imorrn i skolan...men får väl ta med mig macka eller nåt.. Har visserligen korv stroganoff i frysen, men då måste jag koka ris.. och det om nåt är jobbigt! =P Men men, jag klarar mig nog med en macka också...


Egentligen undrar jag varför jag bryr mig. Vad får jag ut av det?!


Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs, sovmorgon imorrn till tio...om ja orkar blir det nog en liten promenad innan skolan, men bara om jag orkar...
Imorrn kväll blir det vin och mys med brudarna, love ya!


Nattinatti*


snart sommar igen!

141320-10

Var i stugan förra helgen och tog de här två underbara bilderna. Inte mycket snö kvar, isen har lossat och solen skiner, snart sommar igen!

141320-9