Duktigt!!

Ojoj, vart riktigt effektiv idag måste jag säga.. Har rensat ur hela vardagsrummet nu, vet inte hur många kassar med skit jag har samlat ihop. Dock har jag några kartonger.. sånt jag inte får plats med nånstans. Och det måste dessutom stå vid fotänden av min säng, eftersom det inte finns några förråd att tillgå för dom som äger 1.or.. hrmf! Det är ju vi om några som behöver ett förråd..men neeejdå...och ingen balkong får vi heller!
Men de där jäkla lådorna lämnar jag till ödet, eller tills jag flyttar iaf =)

Nu är det dags att ge sig på dagens pluggande. Har engelskaläxa tills imorrn, massa konstiga ord såklart. Sen blir det även till att plugga på duggan tills på fredag, vet inte hur jag ska klara av den!

Nej, nu ska jag ta och känna mig lite nöjd med mig själv och passa på att plugga när jag ändå är på bra humör! =)
Fick min beställda Elvis-skiva med posten idag, den har underlättat rensningsarbetet =) Jag som aldrig trodde jag skulle köpa en skiva av honom...men tänk så fel man kan ha, den är faktiskt riktigt bra! =)

image157

Nighty night, sleep tight*

Motivation?

Efterlyses: Motivation till att göra något som har med skolan att göra.

Just nu är det alldeles för mycket i huvudet på mig för att jag ska få nåt gjort. Vet inte vart i högen jag ska börja. Hade nog behövt vara hemma några flera dagar från skolan tror jag.
Tyvärr är det ju så här jag funkar. När det blir för mycket så tar allt stopp och jag slutar att fungera.
Längtar till den dagen då jag får leva ett normalt liv med fasta punkter i vardagen och en trygghet som gör att man bara kan slappna av. Men den kommer väl den med någon gång. =)

Längtar tillbaka till Cypern.. av flera skäl.. tänk att man skulle hitta sin drömprins där nere och sen bli tvungen att lämna kvar honom.. Tänk att han kan vara den enda kille som någonsin har varit så ödmjuk och så otroligt snäll...han väntar på mig säger han.. men både jag och han förstår nog att det aldrig kommer att fungera så länge han eller jag inte flyttar från ett av landen. Men han är så otroligt charmig och snygg, och nästan varje dag berättar han för mig hur mkt jag betydde för honom och hur tagen han är av mig. Herregud, låter ju som en klyscha nästan, men nåt speciellt var det där. =) Haha, ni måste tro att jag är galen, och ja - det kan jag hålla med om, för det låter inte riktigt klokt. Men så är jag ju inte som alla andra heller. =) Haha!

image156

Gossip Girl

image155


Så var det första avsnittet över. 
Väntar med spänning på fortsättningen, tror att det kan bli riktigt bra.
Än så länge har det speglat tjejers beteende väldigt bra iaf.
Nya O.C.? Nya One Tree Hill? Välj själv.
Jag har iaf stora förhoppningar på den här serien, hoppas den lever upp till dom.

Hemma

Andra dagen jag är hemma från skolan nu. Nåt är det i kroppen som inte står rätt till, och ett rätt bra tecken på det är ju att jag sov till 14 idag. Men imorrn måste jag till skolan, har inte tid att missa flera föreläsningar, visserligen har jag bara missat två stycken på de här två dagarna.

Rensningen i lägenheten går sakta men säkert framåt. Längtar till den dag då jag är helt klar...kommer kännas som en lättnad på något sätt. Är ju otroligt vad mycket skit man samlar på sig under åren, fruktansvärt. Men nu är det slut på det! =)

Blir en fortsatt lugn kväll iaf, nya danska serien ska jag se andra avsnittet på, och sen börjar ju Gossip Girl också, ska nog kolla in den och se om det är nåt som duger.

Bara några dagar kvar, sen är det GBG och KORN med Mallan, och inte minst min Vickan som gäller! =) Längtar massor! Kommer nog bli en underbar helg tror jag.

Fortsätta rensa lite nu...

Ghettosnygg?

Kan man säga så?

Ghettosnygg - En person som bär coola (?) baggy kläder, är lite halvsliskig och som gärna öppnar för konnotation till gängbråk och hett temperament. Trots detta så har den här personen något som gör att man stannar till och gillar det man ser.

Ja...varför inte.. Ghettosnygg.. SAOL, come on, perfekt ord ju (skriver de med namnet på den som kommit på ordet också?).

Vågar man säga att Sean Paul är Ghettosnygg?

                                                                                                                                                                                                                                                    

   

Fredagskväll

Tvätta, städa och plugga + Fredagskväll = Sant?
Ja...tyvärr måste jag väl säga.. Men men, har inte hunnit med att plugga nåt nu i veckan, och dessutom valt att göra lite andra saker istället.. fast det är lika bra att sätta igång nu så man blir klar nån gång..
Ska även fortsätta min rensning i lägnheten, det går riktigt bra måste jag säga. Skönt att få bort saker man inte behöver längre. Ska ge mig på kassarna med kläder för att se om det finns nåt man kan sälja på tradera, funkar superbra! =)

Next mission --> Hänga tvätt.

See ya later*

Skärpning!

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få lite självdisciplin... Har hon rensat klart i lägenheten? Svar: Nej. Har hon pluggat? Svar: Nej.

Hm.. skärpning tror jag behövs, men så himla överdrivet roligt är det faktiskt inte.
Mkt roligare att sitta och titta på meningslösa videos på internet, jag lovar!!
Lovar också att jag ska bättra mig...men jag ska bara kolla på en video till..eller..två kanske..

I love eggs?

Söt? Irriterande? Både och? Hmm...har inte bestämt mig, avgör själv...
Egg Song

Lyxlunch..

Japp, imorrn är det fredag och då är det lyxlunch som gäller.. fast tänker jag efter så inser jag att det nog inte är såå lyxigt ändå..men man får göra det bästa när man är tvungen att äta ur en plastlåda..
Har för första gången gjort matvete, och det var ju inga problem alls! Rostade lite solrosfrön och pumpakärnor som jag blandade i, och sen marinerade jag kyckling, stekte den, och till sist en kall sås. Hur gott som helst, har såklart redan smakat.. =)

Diska det sista nu innan det blir fortsatt rensning i lägenheten.

På återseende/skrivande/läsande (!?)

tata*

Lång dag..igen..

äntligen kväll, ville inte gå ur sängen imorse. vet inte om det beror på min ständiga morgontrötthet eller halsen som höll på att ha ihjäl mig.. förstår inte att jag inte kan bli förkyld "på riktigt" så att det bryter ut ordentligt nån gång. kunde underlätta att slippa hosta igång sig på morgonen...
det är långa dagar nu. började åtta imorse också, och jag är bara inte gjord för att vakna så tidigt på morgonen!
åtta till kvart i fem imorrn, yeay! har två navigationslektioner dessutom, en före och en efter lunch.. men det börjar bli roligt nu när man har fått kläm på hur det funkar och hur man ska räkna och transportera och så..

har inte så mkt att skriva idag.. känner mig rätt trött i allmänhet, plus att min mage har börjat spöka igen..såklart.. just magen tar väldigt mkt kraft, men men...nu vet jag ju vad det är iaf, och då får man väl bara bita ihop. det går ju över om några veckor igen..

som sagt var, åtta imorrn...blir en lång lång dag med födelsedagskalas som avslutning..

sweet dreams*


Monday's over

En måndag till slut..
Har sammanfattningsvis vart en bra dag, seg men helt okej.
Började skolan åtta med sjövägsregler..sådär kul måste jag säga..bra sömnmedel om inte annat. Sen hade vi navigation, radar och till sist engelska. Hade riktigt skojigt på engelskalektionen, är så himla kul att få prata litegrann, och idag skulle vi träna på hur man ska kommunicera vid nödfall eller liknande situationer. Så vi satt där och skrev ihop ett litet samtal, hittade på call sign och grejer..blev två Romeo eftersom vi ansåg att vi inte kunde dela på en bara =P

Blev en glass på McDonalds efter skolan, sen spontanbio (trailer till filmen finns i inlägget nedanför).
Var en helt underbar film. Jag som älskar tecknat tyckte den var hur söt som helst i början, men även den otecknade delen var bra. Tänk om livet någon gång kunde vara bara yttepyttelite som det är i den filmen. Men jag gissar att "Happily ever after" och "True love's kiss" bara är sånt som finns i riktiga fairytales. Om inte annat, så längtar jag efter den dagen då jag får uppleva det. =)
En av de roligaste sakerna i filmen var ju att den är inspelad i New York, och vi såg ju bron vi åkte under (den med blåa, röda och vita lampor på), kranarna, shoppingcentret vi var inne i var dom också inne i, den restaurangen jag åt på var också med..så det var skojig att man för en gångs skull får känna igen sig i New York! =)

Nu blir det lite läsa av, kanske lite sjökortssymboler eller ngt liknande, får se.

By the way - hittar ni en prins på en springare som ser vilse ut så är det min, han kanske bara behöver lite vägbeskrivning för att hitta mig...så ge honom en karta om ni inte kan förklara vägen...eller bara mitt telnr så löser det sig ändå ;)


Nighty Night*

Enchanted


ny kärlek..

vill nån göra mig glad nån gång - min nya kärlek finns nedan..  =)


image152

Besökare..

Att jag skulle ha ca.85 besökare på min blogg på en dag är ju helt osannolikt..det trodde jag aldrig!!
Så en fråga, vem är just du som läser den? Skulle vara riktigt kul att veta, så skriv en liten kommentar bara, det går fort! =)

Slut i huvudet idag..som vanligt med andra ord..
Massa massa folk på jobbet, helt hysteriskt.. men en sak jag undrar över är: Varför i hela fridens namn kan man inte städa undan efter sig när man tagit tyg från en plats och sen klippt och vägt det? Varför går det inte att lägga tillbaka det på samma plats som där man tog det? Om ngn av er som läser detta skulle vara på IKEA nån gång och köpa tyg, snälla ta undan efter er.. att plocka tygbalar är nästan det enda jag har gjort idag...
Men trots detta så känner jag att jag har fått mkt gjort idag...även om huvud och kropp får ta stryk av det.

Skola imorrn, hela dagen såklart, vad annars?!
Plugga lite nu och fixa lite matlåda, är ju numera köpt så måste fixa två matlådor =P

Ciao*


Helg it is..

..dock inte ledig för det..
hade verkligen behövt vara ledig den här helgen, har ju knappt kommit på plats sen jag återvände till kalmar i söndags..

i söndags ja, då åkte jag tåg från sthlm, lagom bakis och sjukt trött! hälsade på min älskade Elaine och var med på hennes födelsedagsfest. så himla roligt att träffa gamla kompisar från förr =)
vi hade riktigt kul unde de dagarna jag var där, skärholmen, singstar, yatzy, film, godis och bara mys.

         


i måndags satte skolan igång igen, och den här terminen blir det inget softa av direkt. hur mkt som helst att göra redan, och värre lär det bli. däremot är det rätt skönt eftersom jag kan tillgodoräkna mig maskindelen, även om jag ska försöka gå på föreläsningarna så behöver jag inte göra tentan, mkt smidigt! =)

umgåtts rätt mkt med Li den här veckan, och den ena dagen har ju vart mer galen än den andra. igår till exempel skulle vi bara ta en fika efter skolan, men det slutade med att hon följde med mig hem och hjälpte mig städa, och åkte härifrån halv två..haha. men vi hade galet kul iaf. =)

nu när min älskade älskling har lämnat mig här i Kalmar så får jag liksom försöka bjuda till och träffa andra människor.. dock är det svårt att börja kräla efter folk när man är van vid att alltid ha någon där. men det ska väl ordna sig det också nån gång.

nehe, om man kanske skulle ta o sova snart, är trött... jobb imorrn igen, plugga också tror jag..

natti*






How will I make it without you? <3


Sova kanske?

Ojoj, nu har jag pillat med det här alldeles alldeles för länge.. men det är roligt! =)

Dags att sova dock, skola imorrn..
Uppdaterar mer en annan dag.

Ciao*

long time, no.. writing..?

befinner mig just nu i sthlm hos Elaine...ja Elaine (jag vet att du tycker om att se ditt namn) =P
kom hit igår kväll med tåget, lagom lång tid att bara sitta en timme lite drygt, till skillnad från fem timmar ner till kalmar.
mitt hat till sthlm har försvunnit..tror jag..längtar tillbaka hit lite, och till alla möjligheter som finns här.

den här helgen ska jag bara njuta, vi ska snart till skärholmen, mkt glamour över det måste jag säga.
ikväll har jag blivit lovad vin och sing star, kan bli hur galet som helst. =)

på återseende*