- tidig kväll

hemma från festen redan. trött är jag. och så märker man hur irriterande fulla människor är när man själv inte druckit mycket. har iaf varit en trevlig kväll som väntat. nu ska det dock bli skönt att få bädda med nytvättade lakan och bara gosa ner sig under täcket. väldigt kallt är det ute nu. minusgrader. det sätter sig i benmärgen nästan.
jobba i helgen. kul att göra något annat än skolan. kul att tänka på något annat.

natti natti.

over and out*

- svampmössan på

ni som var med på kvastkampen -07, ni vet hur vi såg ut i våra svampmössor. så ska jag se ut ikväll. är maskeradtema på halloweenfesten, så man får klä ut sig till vad man vill. min tid har inte varit i överflöd senaste tiden, så då tager man vad man haver. men det blir nog bra ändå tror jag. ser inte ut som vanligt iaf. =)
ska bli spännande att se vad alla andra är utklädda till - såklart!

nu ska jag piffa mig lite och komma i partystämning.

ha en bra kväll!

over and out*

- lugnet efter stormen

känslan säger att det är en bättre dag idag. jag hoppas det stämmer. skulle vara jobbigt annars.
åker till jobbet om en timme, blir där i fem timmar innan det är dags att åka hem igen. känns lite fånigt att jobba så kort tid bara. men å andra sidan är det bättre än ingenting alls.

well, har inte så mycket att skriva. ha en bra dag!

over and out*

- storm i kalmar

det är storm.
på ett sätt känns det som att allt dåligt humör blåser av en när man är ute sådär. man känner sig lättare på något vis. hade gått en lång promenad ikväll ifall jag hade haft "riktiga" kläder på mig som kunde skydda mig från kylan. var nere vid kajen förut och kände av vindarna, och jag kände mig inte så tung då. har inte varit någon bra dag idag. humöret har legat vid fotknölarna, och jag har bara velat gömma mig under täcket. att fråga mig varför är ingen idé, för det kan jag svara på lika lätt som att svara på när jorden kommer att gå under. en sån dag bara. man kan ha det. man får det. man får dricka tre koppar kaffe och äta after eight till mellanmål. man får slänga mjölkpaketet i vanliga soporna för att man inte orkar lägga det i insamlingen. man får svära över att bilen framför i rondellen verkar vilja parkera där och knappt har någon styrfart. man får önska att man var någon annanstans och hos någon annan. man får göra fel. man får längta så det nästan gör ont i kroppen. man får fly från såna här dagar. man får det.

man får det.






- nu får jag panik på riktigt

för det första: det är storm ute, slutsats: jag kommer få ett stort träd i huvudet.

för det andra: de säger att det ska komma snö, slutsats: jag kommer att frysa och bli arg.

för det tredje: jag fick knappt nån lön, slutsats: det blir nudelmånad - bokstavligt talat.

för det fjärde: jag fick knappt nån lön, slutsats: det blir alkoholfri halloweenfest imorrn.

för det femte: jag fick knappt nån lön, slutsats: jag kommer få börja panta burkar.

för det sjätte: jag är lat, slutsats: det tar jättelång tid att städa.

för det sjunde: jag är hungrig, slutsats: det blir köttbullar på ikea med lilla J, rikskuponger is the shit..

- ny design på gång

så, nu har jag ändrat lite. orkar inte mer just nu.. ni får helt enkelt stå ut med en halvfärdig.. dock kan jag inte garantera att jag kommer fixa resten  idag, eller imorgon.. eller nästa dag..
men lite halvfärdig, det är väl så jag är också, så det passar ju perfekt =)

- men sluta regna nån gång!

det här är inte ok! jag gillar inte att det regnar. det är väldigt grått ute idag, värre än vad det var igår.
jag står fast vid vad jag har sagt tidigare - hösten är ingenting för mig.

slutade redan elva i skolan idag, vi var så himla duktiga på simulatorkörningen att vi blev klara tidigare. väldigt skönt! dock fortfarande tråkig lärare som nog inte riktigt har snappat upp vad pedagogik innebär. men vi klarade oss bra ändå, vi är ju helt enkelt bäst.

blir en lugn eftermiddag och kväll. ska städa idag eftersom det blir till att jobba imorgon.

toodles*

- nothing else matters


- mätt i hela maugen

ojojojojoj, det är underligt att jag inte rullar fram. tacos och kladdkaka, det är riktiga grejer det! däremot läskigt mätt i hela magen. som det känns nu behöver jag nog inte äta på ett par dagar åtminstone. smidigt.

ja, jag ville nog bara säga det.
skola imorrn igen, sen ledig på fredag, det blir skönt.

natti,

over and out*

- så surt!

jag bryter inte ihop för att jag har kuggat två tentor, däremot bryter jag nästan ihop över att det var så pass få poäng som behövdes för att klara godkäntgränsen och när det dessutom bara var slarvfel jag hade gjort. jag blir irriterad. hua!!!

passar även på att efterlysa min inspiration? vart har den tagit vägen?! behöver göra en hel del saker, men jag kommer aldrig igång. herrejesus. när ska det bli ordning på mig?




saknar. men det visste vi ju redan.


- trist väder

grått ute, typiskt hösten! tur man...

Klicka på kartan för att se hela inlägget

- jag är väl inte dum!

jaha, så har man blivit dumförklarad då. hade en fyra timmar lång simulatorövning i driftteknik då läraren säger "men ni vet väl att man måste ha bränsle för att kunna starta upp maskinen?".. NEEHEEEE?! är det saaaant?! det hade jag ingen aning om. ursäkta mig - jag är bara en dum blondin - what can I do? gudars alltså, bara för att man missar att öppna en jäkla ventil så ställer han en sån fråga. han är dum i hela huvudet, bitter också.. men det är nog bara för att han inte får ligga, och med den attityden är det inte konstigt.

trots det har det varit bra i skolan. jag och lilla J lyckades starta upp båda huvudmaskinerna på färjan vi hade i simulatorn, underbart! det kunde man aldrig tro att två blondiner skulle klara av. men det gjorde vi, och inte blev vi sist med det heller.

kvällen blir lugn. laga lite mat, och sticka lite såklart, måste bli klar med sockorna nån gång! =)

ha en bra kväll,

over and out*

- godmorgon (?) världen

vaknat med huvudvärk idag. man kanske kunde ha önskat sig en bättre start på dagen. varför får man huvudvärk efter att man har sovit? borde det inte vara när man vaknar som man är mest pigg i huvudet?? konstigt det där.
det är ungefär lika konstigt som att man blir trött när man sover för mycket. märkligt.

till skolan om ett tag för att ha simulatorkörning, det är skojigt, men vi slutar inte förrän 17, vilket är lite väl sent tycker jag =P har inte ens två månader kvar i skolan..hjälp.. det är skönt, och lite skrämmande.. har aldrig behövt oroa mig för vad som händer "sen", har ju alltid vetat att en termin i skolan har väntat på mig efter lovet. men inte nu längre.

well, nu ska jag äta lite frukost, kanske mår bättre i huvudet efter det =)

ha en bra dag.

over and out*

- blivande raggsocka..

jag måste erkänna att det börjar likna något. eller, ett skaft är inte så svårt att sticka egentligen.. men i vilket fall som helst så är det snart dags att börja med hälen, men det ska inte heller bli något problem eftersom jag fick lektion av mormor i helgen. vi får väl se vad det blir.. =)

natti,

over and out*



- regn bara regn

det är dovt inomhus, och ute är det grått. jag hör inte att regnet smattrar mot rutan för jag lyssnar självklart på musik. men jag ser att dropparna bildar ränder på mina fönster..och jag vill bara inte gå ut mer idag. tänk att få svepa in sig i en filt, tända lite ljus och dricka mängder med te. när ska man få ha en sån dag då man inte behöver tänka på massor med annat? tentor hit och tentor dit, försvinner aldrig helt ur huvudet. om två veckor är det dags igen.. men det går bra.. tanken på att inte behöva skriva en enda tenta till efter december gör att det känns okej. klart jag fixar det här!

hösten är inte fin längre, alla färger har försvunnit. nu är det bara tråkigt gult på träden. gult är fult. nu vill jag ha tillbaka min sommar.

ha en fortsatt bra dag.

over and out*


älskling, jag vet du sa att hösten skulle vara underbar.
utan dig är den ingenting...


- in my blue car

wiie, jag har bil från och med idag och en månad framåt, det känns underbart. skönt att vara lite lat också, och förpesta miljön lite mer.. iofs släpper jag ut en hel del koldioxid när jag cyklar också.. =P
körde ner bilen idag, 32 mil.. det gick bra. lyssnade på massor med musik och sjöng med i låtarna såklart. går mycket bättre att köra bil då av någon anledning..
dansat ikväll, jobbigaste någonsin, mådde till och med illa =) men det var väldigt skojigt måste jag säga, och skönt att få röra lite på sig.

imorrn är det skola, men innan dess lite jobb. halv sju börjar jag jobba, och kvart över tio börjar skolan. klart man hinner med! gött att tjäna in några slantar sådär på morgonen också =)

nu ska jag packa in matlådan i kylen och packa skolväskan =P

nighty night,

over and out*

- mobilblogga med positionering

jag har blivit utvald! så småningom ska jag prova på att mobilblogga med positionering, det ska bli spännande att se hur det fungerar. om det fungerar förstås.

varit en helt vanlig skoldag idag. kom dit två timmar för tidigt eftersom jag var ovetande om schemaändringen.. men men, satt och pratade och drack kaffe i en timme istället.
åh förresten, jag kan rekommendera att inte äta halvkokta nudlar...det är inte alls gott. lunchen var inte speciellt kulinarisk idag med andra ord..

sen jag kom hem har jag ringt lite telefonsamtal, och bara varit. njutit av att jag inte har några läxor, och hurrat för mig själv för att jag har klarat en tenta till! =) nu har jag klarat av 3 av 7, än så länge.. känns bra.

nu ska jag fortsätta se på ugly betty och dricka mitt te.

ha en fortsatt bra kväll,

over and out*

- måndag har det varit

..och måndag är det fortfarande - iaf i några timmar till.
ny läsperiod startade idag, kul med lite nya ämnen faktiskt. inte alls många månader kvar innan man skriver sista tentan på högskolan. herregud, det börjar verkligen bli på riktigt allt det här. känns konstigt. vill jag verkligen bli stor?

vart på bio ikväll med, såg "patrik 1,5", riktigt härlig film, blev på väldigt gott humör. =)

måste dona lite här nu,

sov så gott,

over and out*

- no more tentor för mig

nu är det över. för den här gången iaf... gick nog åt pipsvängen med de sista två tentorna som jag skrev idag. men men, har ältat ett tag nu, så nu får det vara slut med det.

ska städa lite, njuta av att vara i icke-plugg-tillstånd, och så ska jag till stationen och möta ♥.. (äntligen)


nej, nu ska jag sätta fart.

ha en bra dag!!

over and out*

-

nu är jag så urbota trött på att plugga! jag blir arg på det. jag orkar inte.
stack relativt tidigt från skolan idag, var hemma kvart över sju ungefär. så tidigt har jag inte varit hemma på en vecka tror jag. men jag vill inte skriva tentorna imorrn, inte alls! känner redan nu att det kommer att gå åt pipsvängen. men lär väl få sitta upp rätt länge ikväll om jag ska få in allt..
först blir det en paus med lite tv-tittande, bonde söker fru och grey's...lagom avancerat..

nu måste jag äta nåt.

ha en bra kväll,

over and out*

- snart är det över

sista dagen idag som man behöver sitta och trycka in information i huvudet på grund av tentorna. är ju inte hälsosamt. känner mig bakis. skriver de sista två tentorna imorrn, och det ska bli så otroligt skönt att bara få släppa tankarna på skolan några dagar. sen är det visserligen dags för nya kurser på måndag, men då kanske det blir lite lugnare iallafall.
sover alldeles för lite och äter alldeles för lite.. det som lätt slinker ner är godis har jag märkt, och av godis blir man rund om magen. men är väl egentligen inget fel med att vara lite korvig i kroppen.. så länge man kan ha samma kläder så är det väl lugnt =)

har ingen frukost hemma, blir macka på skolan idag igen. ska snart sätta mig på cykeln och åka ner dit för att stänga in mig i ett grupprum tillsammans med lilla J.

längtar tills imorrn.. ♥

ha en bra dag.

over and out*

- gud så spännande

märkte precis nyss att mitt inlägg från när jag försökte mobilblogga har kommit upp.. intressant att det kom ungefär ett dygn efter att jag skickade det, men det verkade ju iaf funka.

har en liten paus i pluggandet nu, har suttit i skolan hela dagen och är väl sådär pigg i huvudet.. men nu har vi rast i några minuter till innan det är dags för att ta sig an lite propellersorter och diverse tillbehör. man kan ju inte bli annat än trött! termodynamiken sitter som gjutet i huvudet iaf, hoppas bara man får rätt frågor imorrn. återstår att se.

nej, om jag ska bli klar idag är det bäst att sätta igång igen.

ha en fortsatt bra kväll

over and out*

testing testing, fungerar det

MMS

testing testing, fungerar det här verkligen?


- morrn morrn

man blir trött i huvudet av att plugga..har jag märkt..
imorrn är det åter igen dags för tentor, och efter det är det bara två till kvar innan den här tentaperioden är över. jag vet inte riktigt vart jag har mig själv dagar som dessa. jag bara är. har ingen tentaångest alls tack och lov, kanske har fått en lite för nonchalant inställning till tentor efter alla de här åren. å andra sidan kanske jag nöjer mig med tanken på att jag gör så gott jag kan, och mer än så kan jag ju förstås inte göra. den bästa tanken av alla är dock att jag vet att jag inte kommer att plugga mer efter i december, underbart!

ska fixa lite matlåda nu och sen pipa in till skolan, är lite försenad idag, vi sa att vi skulle träffas vid nio, men jag försov mig visst... oops!

ha en bra dag!!

over and out*



- 3 down, 4 to go

igår var det lördag. det kändes som vilken annan dag som helst. vaknade av väckarklockan, segade mig upp ur sängen, och satte mig på cykeln inåt stan och till tentasalen. skrev de två tentorna som snällt väntade på mig, och sen tog jag ledigt resten av dagen. är alltid intressant att se vad läraren tycker är mest relevant att kunna om ett ämne, och jag kan ju säga att jag inte riktigt höll med honom igår. men men, vi får se hur resultatet blir, antingen klarade jag dom - eller så  klarade jag dom inte. inte mer med det.

inhandlade en ny leksak igår, ericssons Xperia, och den är så fin, jag är så stolt! =) tekniknörd hette jag ju.. visst kan det tyckas onödigt kanske om man ser till hur mycket funktioner som finns på den. men ärligt talat, vad gör det? jag är nöjd.

satt hemma och slöade några timmar igår eftermiddag och början på kvällen, men blev sen tvingad att åka in till stan =P men vi hade det jättetrevligt jag och lilla J, vi drack lite drinkar och lite vin, och pratade en massa. många hemligheter och mycket skratt. begav oss till kåren och dansade sen hela natten lång (nåja, till två då de stängde). sen cyklade jag hem, åt en tallrik med tortellini, och sen stupade jag i säng. en lyckad kväll iallafall.

vaknade elva idag, inte så seg som väntat. bra det, för idag blir det massor med pluggande som gäller. har inte så mycket val tyvärr, två tentor väntar på tisdag. ska sätta igång här så fort som möjligt. har precis ätit frukost så är väl fit for fight nu. dock blir det nog en kopp te i soffan kombinerat med kurslitteraturen, mysigast så. synd det inte är mörkt så jag kunde få tända lite ljus, känns ju sådär värt det när det är ljust i rummet..

åh, imorrn är det en ny vecka, och bara fyra dagar kvar tills jag får träffa den jag saknar. ()

upp ur sängen var det.

ha en bra dag.

over and out*

- ny dag, nya tag

satt uppe en rätt lång stund igårkväll, somnade nog vid halv två. men så blir det när man försöker vara pedagogisk. satt här och klippte lappar och ritade hydrauliksymboler. nu ska jag väl ändå lära mig dom!

tvätten är igång och här sitter jag och dricker te. känner mig lite lustig i halsen idag, men det kan ju vara för att det är morgon också, vad vet jag. blir iallafall bibblan idag med för lite plugg. tentorna imorrn, så det är väl dags att sätta fart.
tänk nästa vecka när jag kan sätta mig med en "vanlig" bok utan att få dåligt samvete för att jag inte läser kurslitteratur. tentor tentor tentor, att man aldrig kommer ifrån dom.

nu ska jag ner och hänga tvätt, underbart kul..

ha en bra dag.

over and out*

- plugga plugga plugga

suttit på bibblan i sju timmar idag. sista timmen bestod nog iofs mest av frustration, men fick ändå rätt mycket gjort. är dock alltid svårt att plugga till tentor, man kan tycka att något är relevant, samtidigt som läraren inte alls tycker det. men det är bara att göra så gott man kan. kämpa kämpa! =)

tog en sväng till ikea för att tänka på något annat, storhandlade och fick med mig två tesilar hem. lite lagom.

nu ska jag fortsätta plugga.

ha en fortsatt bra kväll.

over and out*


- iskall

har precis varit på en liten roadtrip med lilla J, det bar av till oskarshamn och kvällens allsvenska match i ishockey. var en sådär match, men kul ändå. precis hemkommen och frusen ända in i benmärgen, jag är inte gjord för kyliga ishallar.

på lördag är det tenta nummer 2 och 3 som ska skrivas, så nu blir det plugg i dagarna två. känner jag mig själv blir det mycket kaffe/te, och alldeles för lite mat.. men men, så kan det va. om en vecka är jag nästan klar med tentorna, får se framåt helt enkelt.

natti natti

over and out*

- dito



♥ ♥ ♥

- bara sex kvar..

oj, sicken bra dag det har varit. började lite segt med kvarvarande trötta ögon, så jag sa åter igen godnatt till kudden och somnade om. hade jag fått bestämma skulle jag inte ha lämnat sängen idag. men eftersom jag blev tvungen att pallra mig iväg till skolan så bet jag i det sura och stack iväg för att få en bra dag trots allt. var absurt nervös inför tentan och trodde jag skulle få blackout, men det ordnade sig, och jag blev godkänd. så skönt! en klar, sex kvar.
firade tentan med en fika tillsammans med lilla J, vi åt paj med glass och blev jobbigt mätta - men gott var det! =)

precis hemkommen efter mys med mina tjejer, alltid lika trevligt såklart. det var dock kallt att cykla hem, man får försöka att komma ihåg att ta med sig vantarna ut nuförtiden, och mössan förstås.

ny dag imorrn.

sleeping time.

over and out*

- ny vecka, nya utmaningar

idag är det måndag, eller, har varit iallafall.
måndagar innebär oftast stress och planering, och denna dag har inte varit något undantag. tentorna sätter igång med start imorgon då vi ska redovisa våran kunskap om verktygs engelska benämning, samt delar på en tvärstycksmotor och hur dessa fungerar. jag måste erkänna att det blir en utmaning. jag är inte helt bakom flötet när det kommer till verktyg, men ingen verktygsnörd för det. en tång är en tång, så mycket vet jag. sen att det finns en "alligator-", "crocodile-" och "needle-" tång...det är ingenting jag har reflekterat över innan..och jag förstår fortfarande inte varför man inte bara kan nöja sig med "tång". dock är det ingenting jag kan styra över där jag sitter just nu, så jag får glatt lära mig de där orden och visa att jag kan använda mig av dom. men fy fabian så tråkigt.

har haft pluggmys med varma mackor, två sorters muffins, te, kaffe och tjejerna från klassen. när det är saker man inte riktigt förstår sig på så är det skönt att kunna diskutera dom med någon annan. dessutom med fem smarta hjärnor kan det inte bli annat än bra, eller till viss del kaos. vi hade det trevligt iallafall, och det är väl huvudsaken.

trötta ögon i den här sidan av stan.
tomma armar på den här sidan av landet.
lyckligaste hjärtat i den här delen av världen.

imorgon är en annan dag.
jag ska krypa ner och trängas med mina kuddar.

nighty night,

over and out*




- aj mitt pekfinger!

tydligen ska man behöva lida för att man försöker vara lite huslig. jag kan bara inte sticka utan att trycka ifrån med ena pekfingret. min mor påstår att jag stickar för hårt, men det är ju så det ska vara.. annars ser det inge bra ut.. tror jag håller på att få en blåsa på fingret, herregud..

ledig idag. eller, jag behöver inte gå till skolan. har massor med saker att göra ändå.
ska till frisören vid 11 och försöka göra något åt mitt huvud som ser ut som ett fågelbo, efter det hem och dona lite. sen iväg och plugga (eller plugga hemma), och sist men inte minst får jag besök idag. så den här dagen kommer nog att försvinna den med.

nu är det frukosttajm, kaffet är klart och tidningen ligger framme. =)

ha en bra dag i höstsolen.

over and out*

- nya fönster och blivande raggsockor (?)

åh vet ni, jag är inte alls lika bitter som jag var igår. igår var jag lite down. idag är det bättre. man har ju sina dagar. men iallafall har jag ont i mitt pekfinger och lite ont i magen, så jag får klaga lite ändå. pekfingret har ont för att jag har börjat sticka, och magen gör ont bara för att..
det är roligt att sticka, man blir nästan lite beroende, och framförallt sjukt stolt över sig själv när mnn inser att man inte är helt värdelös. har till och med kläm på hur man stickar "avigt", haha, känner mig som farmor och mormor.
tanken är att resultatet ska bli ett par raggsockor, i vilket tillstånd de kommer att sluta i är ännu okänt, men min misstanke är att jag kommer bli så arg och slänga stickorna i väggen sen när det är dags för att sticka hälen eller nåt annat knasigt. eller så utnyttjar jag min envishet och fixar det där paret istället, det är ju såklart ett annat alternativ, och något bättre kanske.

när jag kom hem från skolan så hade jag nya fönster installerade i lägenheten, helt underbart. de är väldigt fina måste jag säga, och så fick jag nya fönsterbrädor och persienner också. känns lite lyxigt nästan. =) dessutom går det mycket lättare att tvätta dom här än de förra. är bara två sidor att tvätta och man vänder ju bara "ut-och-in" på fönstret. praktiskt.

nu ska jag dricka cola light och sticka lite till. sen borde jag plugga.. borde.. uscha..

ha en bra kväll.

over and out*

- ullöss

åh nej! my precious orkidéer är angripna! en har till och med dött! orsaken är ullöss, och herre min jesus så äckliga dom små krypen är! märkte av det förra veckan men har liksom inte riktigt hunnit ta tag i problemet. det är ju ett riktigt projekt att sanera växterna från inkräktarna, måste köpa lite medel tror jag. dock tänkte jag försöka duscha av dom och se ifall det blir bättre av det först.. usch! jag har inte tid med det här!!

idag fick jag reda på att jag ska få nya fönster - redan imorrn!!! de där karlarna verkar inte känna till begreppet framförhållning. är ju lite som måste donas med för att de ens ska kunna sätta dit fönstrena, måste möblera om lite tillfälligt här hemma med tanke på att lägenheten inte är sååå stor. blir dock skönt med nya fönster, de jag har nu är nog standard från när de byggde husen på 70-talet, så ja - det är nog dags. men ändå, jag har inte tid att göra iordning för dom heller!

jag har inte ens tid till att gå i skolan längre. magkatarr - here I come! heja mig!

nu ska jag fortsätta förbereda inför fönsterbytet, sen handla och sist plugga..

ha en bra kväll.

over and out*