- jag gillar inte moln

jag ber till högre makter om en sol på himlen och en gipsfri hand. längtar till bad och kli i ögonen efter saltvatten.
jag vill ha kvällssol på balkongen och ett stort glas med flädersaft.
jag vill ha en sån riktig sommar som fanns när jag var liten.



grått.

- sjukskriven resten av sommaren

igår var jag tillbaks hos ortopeden som tog av gipset och röntgade om handen. fortfarande inget trasigt i handen...vilket är bra jobbat eftersom jag gått med gips i en vecka.. =)
fick tid beställd till MR och handen återigen gipsad. sjukskriven fram till den 18/8, vilket innebär att det inte blir något mer sommarjobb för min del.. så himla trist är det. men men, inget att göra något åt..
det enda som är positivit är att jag får chans att läsa massor av böcker istället! =)

sitter nu och väntar på att åka iväg till centralen och möta upp lillasyster med kompis. de ska vara här fram tills på lördag och hitta på diverse saker. det blir väl universeum, liseberg och stan kan jag tänka mig. tyvärr ska de ju regna imorrn, men lite vatten har ingen dött av.. eller, inte på land iallafall.. det enda som kommer dö av vatten imorrn är mitt gips! (som jag förresten ska få byta ut imorrn eftersom att jag inte kan ha det på MR) himla meck med det här. det är iallafall skönt att jag får komma dit så snart! var lite rädd att det skulle krocka med semestern..

nej, nu måste jag ta tag i mig själv, sitter praktiskt taget i pyjamas fortfarande..(fast jag inte använder pyjamas..)

ha en fin dag så hörs vi nästa gång jag får för mig att skriva nåt*

- en sällsynt lunch som man gärna upprepar



sushi och tredje twilightboken ♥

- man kan inte påstå att det är speciellt lätt att skriva med en gipsad hand..

ni vet den här karusellen om min hand? jag stukade den ju för evigheter sen, och fått ont, och varit hos läkaren och så.. var där för en vecka sen igen, och då fick jag den gipsad!! milda matilda vilken tur det är att det inte är någon sommarvärme ute längre. jag gillar inte gips. första gången jag har det, och förhoppningsvis den sista. så nu är jag sjukskriven, och igår kom jag hem från sommarstugan där jag befunnit mig några dagar. det är inte direkt lätt att klara sig själv med bara en hand, det här med hushållssysslor är inget jag har lätt för. imorrn ska jag tillbaka till ortopeden, och då får vi se vad jag får för dom, kanske inte får jobba nåt mer alls på sommarjobbet, kul..!..not!..

idag blir det lugna gatan. det bästa med att vara sjukskriven är ju att man kan läsa. och det gör jag så det står glatta till!
ska fortsätta på tredje boken i "Twilight"-serien - "Ljudet av ditt hjärta". Började läsa den igår, och har halva kvar ungefär =)


ha en fin dag!!

- all I think about is you..


- tur att man har ett snyggt armband iallafall..



har varit hos doktorn. gick iväg till akuten eftersom att de på vårdcentralen inte har några tidsbokningar på sommaren.
det gick fort, och jag har inflammation i handleden - ajaj. så jag har fått meducin som jag får ont i magen av - ännu mer ajaj. men så är det. nu måste jag hitta något bra att äta till lunch så att jag inte får megaont i magen.
älskling, om du läser det här, bli inte förvånad ifall du hittar mig i framåtstupa sidoläge när du kommer hem ikväll. det här blir en kväll med djävulusisk magont. looking forward to it.

annars har jag inte så mycket att berätta. borde packa upp lite kartonger idag, har trots allt EN hand som fungerar.

hoppas ni har en fin dag*

- med kvällssolen i ögonen och måsar som sällskap



det här med balkong är inte alls fel. jag kan sitta och fota hur mycket måsar jag vill, för de är överallt. är ett jäkla liv, framförallt på morgnarna, men så här på dagen/kvällen kan det också vara full fart. har blivit lite bilder idag, dock är mitt gamla sigma-objektiv lite för långsamt för att fota de runtflygande måsarna ibland, men för det mesta hänger det med. längtar tills jag kan köpa ett riktigt ordentligt zoomobjektiv, och ett riktigt macro, måste bara spara ihop några tusen först, och det är väl inte prio ett heller. men om några år kanske =)
nu håller duvorna igång också, så man behöver väl aldrig riktigt känna att det är allför tyst.

kvällssolen har hittat till balkongen, även om den får fajtas lite mot envisa moln. här sitter jag, med termosen bredvid mig, en ny bok jag börjat läsa, och lite korsord. det är skönt att vara ledig. imorrn får jag nog ta tag i läkarbesöket, och sen lite flyttkartonger, måste ju bli klar någon gång.

snart kommer han hem, han med stort H, mys.
hoppas ni har/får en fin kväll*

- väntetiden på femton minuter blev till en timma

sådär ja. bättre sent än aldrig - eller?! jösses vad segt det gick.
men nu har jag fått min dom. de ska amputera..
eller inte. jag ska ringa vårdcentralen imorrn och se vad de säger där. kul.


- ett samtal med sjukvårdsrådgivningen och ett öra som börjar domna bort..

men fel, visst är det inte örat som jag ringer om, det är ju min hand såklart. men det jag menar är att de är så sega på sjukvårdsrådgivningen, och den där kvarten som jag skulle stå i kö, är passerad för länge sen. det enda jag vill veta är ifall de vill ge mig en giltig orsak till att sätta mig på akutmottagningen resten av eftermiddagen. känner mig inte tillräckligt sjuk för att befinna mig där, även om domningarna i handen är lite jobbiga. aja, vi får väl se. jag har haft placering nummer sju i den här jäkla telefonkön, i en hel massa minuter nu. och inte ens har de sån där jobbig bagrundsmusik man får lyssna på under tiden..dåligt.

sov länge idag, till tolv ungefär, precis som gissat (förresten - plats nummer sex i kön nu, och jag får behålla den, jo jag tackar!)
vaknade först kvart över åtta och fick för mig att klockan var hur mycket som helst..men då kunde jag ju lugnt somna om igen. skulle kunna sova ännu mer. jobbpasset knäcker mig.

jaha. ja, jag får fortfarande behålla min plats i kön, och de arbetar så fort de kan för att det snabbt ska bli min tur. vem försöker de övertyga? ojoj, plats nummer fem nu. vem vet, om en timme kanske jag har plats nummer två! wohoo!


- en jag hemma i förtid på grund av ofrivillig avgång

skulle ha slutat jobba på måndag egentligen ju, men nu är jag hemma. kommer ni ihåg min hand som jag hade så ont i för en månad sen, eller, lite mer än en månad sen? har fortfarande ont, och måste nog ta mig iväg till doktorn och kolla upp det här. jobbat sen i tisdags med ond hand och burit massor med tallrikar, vilket inte gjort saken bättre.
idag blev jag tillfrågad hur jag egentligen kände med handen, och då började jag gråta. sådär stabil med andra ord.
jag fick åka hem med order om läkarbesök och ett krya-på-dig.
nu sitter jag bland flyttkartonger, dock i en soffa, helt själv, och väntar på att det ska bli imorgon då min älskade kommer hem. jag behöver honom nu. fy fabian vad ynklig jag känner mig, men jag gillar nog inte det här med att vara borta länge utan kramar. är nu ledig fram till tisdag den 21a, och det vore skönt ifall handen kunde bli bättre tills dess. men innan det ska jag njuta av en famn och bara tycka om. det ska jag. så blir det.

tröttheten har övertagit mig, men det blir nog lite läsande innan jag slocknar, hoppas på det iallafall.
lär vakna kvart över sex imorrn, som de senaste morgnarna, men den här gången får jag somna om. det blir skönt.

hoppas ni hittar tillbaka till bloggen, jag är rätt värdelös - det vet jag. men en kommentar då och då är fortfarande på sin plats. =)
sov gott och ha en fortsatt trevlig lördagskväll*

- så blir det så här med ett uppehåll..igen..

det är ju typiskt va...nu går jag på och jobbar idag, och då blir det antagligen ingen bloggning på en vecka, kommer ju hem först på måndag. så idag bär det av till tyskland, och på torsdag, och på lördag...man är ju tysk på halvtid..
sitter på balkongen under en filt och är inte alls ledsen över att det är dåligt väder nu när jobbet stundar, hoppas bara inte det blåser alldeles för mycket där ute på det blå...inte för att jag inte har varit med om det nästan värsta blåsvädret, men med tanke på vad jag jobbar med kan det bli svårt att sköta sitt arbete ordentligt ifall det skulle blåsa.

har fortfarande ont i min hand som jag stukade för en månad sen, inte alls så bra. men det finns värktabletter - wihoo..

blir till att packa upp lite grejer idag igen, hämta tvätten snart, och sen packa väskan.
ha en fin dag, en fin vecka, och en fin helg - så hörs vi igen nästa vecka!!

- jag tror inte att sommaren är en bra bloggperiod för min del

hej hej hallå bloggen.

jag har inte skrivit på jättelänge känns det som, vilket stämmer. har haft så himla mycket att göra sen jag slutade jobbet i onsdags. vi flyttade, vi fick besök, vi har städat gamla lägenheten, och vi har försökt haft ett litet liv vid sidan om. idag är det måndag, och imorrn går jag på och jobbar igen. sen är jag hemma igen om en vecka. jösses, den här sommaren går så himla fort, och mycket är det nog för att jag har det jobbschemat jag har.

idag innehåller dagens planering uppackning, uppackning och uppackning. har livet i ett gäng lådor, och det är dags att ta tag i det. vore skönt att bli klar med det mesta innan det är dags för jobbet igen.

just det, har fyllt år också. fick en spikmatta, en tunika och ett par muggar. finfina presenter!!

hoppas ni får en fin dag, ni som fortfarande är kvar och läser bloggen! =)

- tillbaka på land

gick av jobbet vid lunch igår, och då var det bara hem och sätta fart med att packa ner köket. är helt slut idag. fyra-fem timmars sömn per natt sen i lördags, jobb, och flytt på det - gör att man blir lite seg. inatt fick jag dock några fler timmar. somnade skönt i nya lägenheten, och det var härligt att ha en balkong att gå ut till.. vi har dock ingen sol här på dagen, utan det är först på kvällen den tittar fram. iofs gör inte det så mycket, är rätt gott att sitta här i kvällssolen och bara mysa..

idag blir det uppackning av kartonger och grejer, och om några timmar kommer familjen och hälsar på. universeum står på schemat lite senare, det blir nog bra. =)

hoppas ni får en fin dag!!