- det är tryggt att bo i göteborg

igår skulle jag åka spårvagn till bion, den spårvagnslinjen jag åker med varje dag ungefär.
fick reda på att det inte gick någon trafik förbi här, så fick gå en bit först. såg blåljus en bit bort, och fick höra att all trafik som passerade här, var inställd. jaha ja, nu har någon blivit påkörd av en spårvagn igen, tänkte jag.
men nej. det var en bombman!!! en bombman bara ett stenkast hemifrån mig! creepy! läs
här.

- det är en fin dag

lovet är fortfarande i full gång, och det är skönt. man behöver dagar för sig själv och dagar då ingen annan styr över vad man ska göra. jag behöver det.
igår var en trevlig kväll med besök från fina vänner, vin och alfapet. jag somnade gott med en bra tanke i huvudet, precis så det ska vara. jag är lycklig lottad som har ett liv där det inte finns något att klaga över. jag har finaste kärleken, finaste vännerna, finaste familjen och jag mår bra. måste bara påminna mig själv om det ibland.

på schemat idag står inte så mycket. ska titta lite på skolgrejer, och så laga någon slags mat. men ikväll blir det sushi och bio med mina nyfunna vänner, och det blir trevligt. kanske en liten promenad innan maten också, är underbart väder ute.

hoppas ni får en trevlig dag*

- nu har det blivit dags för höstlov..

..och ett litet inlägg tror jag. har varit bloggsugen ett par dagar nu men tydligen inte tillräckligt för att skriva något.

skolan går toppenbra, och jag får säga att jag är en lättlärd student, eller duktig åtminstone.
det är kul, men mycket att göra. tur jag har några år på mig.
annars händer det inte så mycket. går mest i skolan.

nu är det höstlov, vilket har varit väldigt efterlängtat, är inte van vid att gå i skolan varje dag. men nu blir det till att bara slappna av och ta dagarna som de kommer. plus lite inplanerade saker iofs.. =)

nu ska jag städa här. sen blir det fredagsmys.

tata*