» trettioförsta januari tvåtusensju «

Blev inget pluggande idag. De ringde från jobbet imorse och ville att jag skulle hoppa in. Så jag var där mellan halv elva och fyra. Sen cyklade jag hemåt, och sen dess har jag inte gjort så speciellt mycket faktiskt. Borde ha pluggat, borde ha städat...men just nu orkar jag inte.

Imorrn är det dock skola som gäller, börjar inte förrän vid ett, så det blir sovmorgon där minsann, mkt skönt! Efter skolan ska jag på möte, Lärarförbundet. Sen blir det paj hemma hos Jessie =) Det ser jag fram emot! =)

Party på lördag, som om ja inte festat tillräckligt ändå... =P Men de ska bli skojsigt, party party! Någon karatefylla lär det väl inte bli i helgen, men något i stil med det kanske man lyckas med... ;P
Party med brudarna, jag längtar! Finns det några människor som har roligare tillsammans än vad vi har? Sjukt galet kul, alltid! No limits!! =D Puss på er my angels!

Nu blir det nog film, sen sova lite..


Ibland är livet för underbart...


» trettionde januari tvåtusensju «

Ibland händer det oväntade saker man inte trodde skulle hända... men så inser man :
Visst fan är jag värd det?!
Svaret på den frågan är nog ändå ja.. för om sanningen ska fram så måste ja erkänna att jag tycker det.
Äntligen får jag något att vara glad över, mitt i en period med massa annat skit. MEN DET ÄR SÅ SKÖNT!
Finally!
Jag råkar aldrig ut för saker som får mig att le flera dagar efteråt, men det är precis så det är nu, och jag är glad!!!

Vart i skolan idag, rätt seg föreläsning, men satt kvar efteråt och fixade en uppgift tills på torsdag. Skönt att ha det gjort.  Efter jag var klar så gick jag och Vickan hem till Jessica, dit andra Vickan också anslöt så småningom. Där åt vi god mat (tack!) och såg på SVT =) Absurt...
Så glad att ha så underbara vänner, bara massa skratt hela tiden! Tack för att ni finns brudar! <3
Sen blev det promenad från södercentrum till skvallertorget, bussen åkte förbi oss båda gångerna, men hem kom jag till slut.

Imorrn blir det plugg på bibblan med Vickan, ledig från skolan.. men riktigt ledig blir man ju aldrig..


Sova nu tänkte jag.


"...så här ska livet alltid va..."


» tjugonionde januari tvåtusensju «

Så var ytterligare en helg slut. Men vilken helg sen!

I fredags efter skolan så gick ja till Vickan och vi gick tillsammans ner på stan. Skulle ju inte shoppa egentligen, men så blev det visst ändå... Vi var på EvilDesign och jag beställde tid där. =) Längtar!
Sen så kom Jessica också ner på stan, och då blev det ThaiSilk och thai-mat som gällde. Mycket gott! Sen till Vickan igen och hämta väskan för att åka hem och i stort sett vända igen. Förfest var det som väntade, eller mys snarare. Det var jag, Vickan och Jessica som satt och drack lite och snackade.
Efter ett tag gick vi över till Jocke där det vara massa folk. Satt där och drack ännu mer, sen bar det av till Palace. Sjukt mkt folk stod i kö, men hoppsan, vi gick visst in i VIP-kön. =) Lite oväntat, men fasiken så roligt! Dansade runt och kollade in Byz när han uppträdde.
Sen hamnade vi på VIP-hyllan också, mkt trevligt! Satt där och snackade med riktigt schyssta människor.
Sen blev det efterfest på tullslätten, och efter det fest på ett hotell i stan. Måste säga att det var en lyckad kväll med mycket överraskningar och skönt folk. Det blev karatefylla! =P
Gick sen hem till Vickan och hämtade min väska, och sen mötte jag andra Vickan och vi satte oss på tåget och det bar iväg mot GBG. Då var klockan halv åtta och jag hade inte sovit alls.. tog igen det genom att sova en timme på tåget. Dock var jag väldigt trött...
Vi var framme i GBG vid halv tolv ungefär, och då hade även Anna anslutit. Möte hela eftermiddagen, checkade in på hotellet runt fem nån gång. Vilade en snabbis, och gjorde oss sen iordning. Vi spelade bowling, och det gick ju som det gick.. man vågar knappt ens säga att man har spelat på rätt hög nivå innan... Efter maten åt vi god mat, men jag höll både på att frysa ihjäl och somna, så var rätt skönt att komma tillbaka till hotellet och sova litegrann.
Söndagen bestod bara av möte, och vi var tillbaka i Kalmar vid nio. Då var ja trött på att åka tåg!
Sammanfattningsvis kan man väl bara säga att helgen har vart sjukt bra, trots trötthet. Det har blivit mycket skratt, ojojoj så kul man kan ha åt vissa personer, känns hemskt att skratta åt någon, men det går ju inte att låta bli! =)

Idag har jag vart i skolan, först muntligt seminarie från förra terminen, sen ordinarie föreläsning. Efter skolan handlade jag mat på Maxi, och fick skjuts hem tack vare en snäll klasskompis. Har gjort lite matlådor, så nu har jag mat för ett tag.

Blir snart till att sova litegrann, känns att man har festat rätt mkt senaste tiden.. men va fasiken, man lever ju bara en gång!

Tack till alla mina brudar som har gjort helgen till något att minnas! Och tack till alla andra inblandade! =P


*festar du så festar jag


» tjugoandra januari tvåtusensju «

OJOJOJ, vad kan jag mer säga?!
Vilken helg det har varit! Först så får jag ringa till jobbet och säga ifrån mina jobbtider eftersom ja har fått ont i den satans höften igen!! Orkar inte mer!! Dock hade jag ju redan köpt sittningsbiljett, så det blev till att gå på den i lördags kväll. Vilken sittning sen då!! Helt underbart kul, den roligaste på länge, tack vare Snesteg och Kissis, thank you boys!!
Innan sittningen var de förmys me Vickan och Anna. Vi lyssnade på musik, åt lite godis och drack lite grogg...me like! =)
Sittningen hade även god mat, och det är ju aldrig fel! Supersmaskig efterrätt, vit chokladmousse typ..*mums* Efter att sittningen tagit slut så bar det vägen hem till Vickan igen där vi festade i hennes korridor. Spelade skånska ölspelet och Guitar Hero II på playstation...hahahaha, de va riktigt kul!! Kunde inte slita mig från gitarren!!
Fick även där inse att jag ständigt blir förvånad av människor som visar sig vara något annat än vad man tror att de är... men just i lördags var det bara positivt, så ett tack får jag nog ändå säga...

Vi stack tillbaka till kåren och festade vidare, dansade och hade det kul.
Sen gick jag och Vickan och några till, till Café Corner för att förtära en varsinn gyrosrulle, inte helt fel det heller.. dock tycker jag att de va lite för långt att gå för att fylleäta...men men...
Sen blev det efterfest nr.1. Snälla Alex hade sparat en varsin öl till oss, tack! =) Har aldrig sett maken till fest innan, helt sjukt mkt folk på sjukt litet utrymme.. Kom in i ett kök där det var fullt med folk som både sov och dansade. Fick där reda på att festen egentligen var i det andra rummet...så vi gick dit och dansade lite istället, hälsade på Ari Da Silva (Vickans flirt ;P) och fick en alban på halsen (bokstavligt talat), ska åter igen tacka Alex för den snygga räddningen -----> TACK!!
Sen bar det av till efterfest nr.2 hemma hos Alex med Simon, Vickan, plus Mårten som kom dit lite senare.. man kan väl säga att det var där som fyllan slog till på riktigt...hahahaha...tror visst att de va nån som däckade...Alldeles för mkt Jägermeister... Vaknade upp och insåg att ja va helt själv kvar...ringde Vickan som tröttnat på att slå och skrika på mig och därför gått hem, och knatade så småningom dit jag med. Där bäddade hon ner mig i sin säng och gick hem till Mårten och sov där istället. 
Gårdagen bestod sen mestadels av sömn. Vickan kom nog hem vid halv fem ungefär tror jag.. då begav vi oss till pizzerian för bakismat, Gott!!

Kan väl säga att frossan från igårkväll sitter kvar idag mer eller mindre...satt och skakade på lektionen imorse, inte så värst underbart... Har nyktrat till, men är fortfarande bakis.
Men jag kan väl bara sluta med att dra slutsatsen att helgen har varit mycket mycket bra, och detta tack vare helt underbara människor som jag spenderat den med! Tack! <3




"Tapetklister under mina skor
Du är så mycket vackrare än vad du tror
Jag vågar inte
Jag vågar inte

Jag vet var du är, jag kan ringa dej
Men jag känner mej osäker på mej
Du kanske har nån annan, vad vet jag?
Visst blir det väl min tur, en dag"

"Ryggen mot väggen till sist
Äntligen slut
En svår situation, ja visst
har jag drömt om så länge nu
En hand mot min strupe
och andas blir svårt
En hand runt min hals
klämmer alltför hårt
och benen dom bär
inte längre min kropp
stå..."


» artonde januari tvåtusensju «

Så va ytterligare en dag till ända...eller ja, åtminstone skoldagen..
Efter skolan stod ja o Vickan vid bokbordet, kom ju inte en enda kotte, förutom Anna som var förbi o sa hej då förstås =)
När vi va klara där åkte vi ner till stan och till tatueraren, så himla sugen igen!! Han skulle göra om en rita om en tatuering ja har sett, så ja ska dit nästa vecka o kolla..så kul!! =)
Vi var och åt lunch på 4kök efter det, längesen sist, himlans gott!!

Nu är ja hemma till halv sex åtminstone, ska iväg och jobba på studentpuben ikväll, orkar egentligen inte... men men, har ja sagt att ja kan ställa upp så får ja ju göra det också.

Börjar skolan halv 12 imorrn, ska träffa gruppen och gå igenom lite saker. Innan dess kanske det blir en liten snabb sväng på stan, får CSN imorrn, äntligen!! Behöver lite nya grejer..

Ska bli skönt me helg, även fast ja jobbar både lördag och söndag.. money money... eftersom ja ska till göteborg nästa vecka så fick jag byta bort min helg då till den här helgen istället, men de funkar ju de me... synd bara att de krockar me sittningen som e på lördag... men den ska ja ju på ändå, så det spelar ingen större roll! =))


"my weakness is that I care too much.."



» sjuttonde januari tvåtusensju «

I got one last chance to get myself together
I can't lose no more time it's now or never
And I try to remember who I used to be
I've got one last chance to get myself together



Nytt år har de gått och blivit, och de va en herrans massa dagar sen ja bloggade sist.. men de kanske har att göra me hur intressant liv man har.. ja vet inte de...

Har börjat ny kurs i skolan, orkade inte me den förra så har bytt...bildpedagogik är de som gäller nu, men de blir de sista ja läser i cäälma, flyttar härifrån efter sommaren, tycker inte om att plugga längre.. inte min grej.

Jobbade i helgen som var.. i lördags blev det party utan gränser. Hade sjukt kul tillsammans me Vickan, Anna, Anna, Jessica och Thérese, dansmatta och singstar is the shit! =) Tack girls!

Har kommit på att ja inte tycker om att bli förvånad...är trött på att folk visar sig vara motsatsen till de man trodde att de var...inte tycka om!


And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now


Sometimes I feel so full of love
It just comes spilling out
It's uncomfortable to see
I give it away so easily
But if I had someone I would do anything
I'd never, never, ever let you feel alone
I won't I won't leave you, on your own

But who am I to dream?
Dreams are for fools, they let you down...



Jag å Annelie i Sthlm


Åh va kul vi hade i sthlm!! Favorit i repris tack!! =))