- solen lyser och himlen är blå och jag får mitt vanliga soleksem..

ja, det är väl för typiskt.. men så blir det väl när solen tar mer än vad man tror...naiva lilla flicka. men som tur är kommer det försvinna lite längre in på sommaren, är bara i början nu när huden är ovan vid solen..fick likadant förra året och det var första gången. tyvärr är det ju så att har man fått det en gång så blir man inte av med det.. typiskt.
så idag blir det t-shirt på när jag går ut.. kul..

för övrigt försöker jag plugga, vilket går sådär. men tentan börjar närma sig.. den första är nu på torsdag. ser inte fram emot det alls faktiskt. ska bli skönt den 10.e när sista tentan är skriven och jag sitter på tåget hem till göteborg.
ska sätta fart nu så jag blir klar med det här och kan gå ut och njuta av solen.. med tröja på..


- fy fabian för att sova länge och vakna stressad

tre missade samtal och tre sms på telefonen när jag vaknade imorsen. tittade på klockan och insåg att klockan var halv 12, tittade på smsen och kom på att jag hade en lunchdejt vid 12, scheisse... upp, in i duschen och iväg var det. som tur var gick det fort, och jag kom bara 15 minuter för sent., heja!
vi åt lunch på condeco, tog med oss kaffet och gick upp och satte oss vid götaplatsen. är otroligt fint väder idag, och vindarna är riktigt sommarvarma. underbart! verkar som att det blir fint imorrn också:



det som står på schemat för resten av dagen är städning och pluggning, och jag hoppar av lycka..not.
min älskling kommer dock hem idag, och det blir bra det!

hoppas ni har haft en fin dag hittills*

- återigen ska jag klaga över att jag är ensam, och nu är det kväll och mörkt dessutom..



vet ni - det har varit VÄLDIGT synd om mig idag. japp - så synd att jag till och med fick köpa glass och en tidning. för inte nog med att jag är ensam hemma, jag har haft feber också. jisses, det ska inte vara lätt alla gånger.
det bästa som har hänt idag är när jag fick äta tacosrester och måla naglarna med det nyinköpta nagellacket. kul dag - kul!
imorrn måste jag bättra mig med pluggandet, det har gått i motvind idag kan man säga, eller rättare sagt ifall sanningen ska fram, så har det gått i motvind i flera dagar. skärpning fröken åberg, skärpning!

ska nog stänga av dumburken snart (som bara har varit sällskap idag), och lägga mig för att läsa klart boken jag håller på med. "att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson och Neil Strauss. den är grymt bra, och jag har nästan läst klart boken på mindre än en vecka. skönt att kunna läsa lite. det är ett bra tecken, för det innebär att kaoset i huvudet har lagt sig lite, stormarna har mojnat. dock är det tre saker kvar i huvudet som jag måste få ut innan jag kan bli riktigt lugn. det är en tenta i elteknik, en i reglerteknik, och en i kylteknik. efter det kan jag andas normalt igen.

sov så gott*

- jag vill också bo i pannkaksbacken..

sitter och drömmer mig bort till husens värld.
visst har vi precis fått en större lägenhet som jag bara längtar till - men drömma sig framåt några år är väl tillåtet ändå va? =)

första huset
här, i "pannkaksbacken", hur låter inte det?

det andra här, som jag tror låg uppe på hemnet för inte alls så längesen..

helst av allt vill jag ju ha ett rött hus med vita knutar, stora gräsmattor och en grusväg som enda väg till huset.
dock går det här huset lika bra.. det kan funka, jag lovar.

det finns många fina hus nu.. men om några år så =)

- hoppas hoppas hoppas

på lördag är vi lediga och vågar man lita på smhi så ser det ut som att vädret ska bli riktigt bra..
hoppas..


- att vara ensam hemma är tyst och tråkigt och jag tycker inte alls att det är speciellt kul

jag har skitigt hår, känner mig tjock och grinig, och det ska egentligen vara den tiden i månaden då det är fullt legitimt att känna sig så... men eftersom jag pysslar och styr om med mina piller, ska det inte bli den tiden i månaden..vad som däremot håller sig kvar är dessa jägarns känslor. toppen. tur jag är själv hemma.
jag vill ha sockriga bullar och cola light.

annars blir det en lugn dag där jag ska försöka få min disciplin att hitta tillbaka hem så jag kan fortsätta plugga. en vecka kvar till första tentan, och ångesten växer i magen. det går säkert åt fanders.. den här gången också..

nu ska jag skriva nota och gå och handla, och eventuellt kommer det slinka ner något onyttigt i korgen också..typiskt.

ha en bra dag*

- outletshopping är den roligaste shoppingen och jag tror jag har fått måsdille




jag har gjort slut på pengar idag, och tänk vad roligt det är! själva grejen att behöva betala för saker jag vill ha är inte rolig, men vad får man inte göra för att uppdatera garderoben lite? kom hem med en klänning, en kofta, en t-shirt och en bh. nu får det bara ta och bli lite varmare så jag kan använda kläderna också. köpte lite nagellack också, de hade "3 för 25,-" =) och så kom jag hem med en tröja till han den där..

sen jag fotade måsarna i helgen har jag verkligen blivit fascinerad av dom. de är ju otroligt vackra om man tittar på dom ordentligt. det blir nog en hel del måsbilder i sommar får jag gissa..

nu är det dags att äta mat här, magen kurrar.

ha en fin kväll*

- åter igen ett sent inlägg när jag istället borde plugga eller för all del sova

det har varit en lugn dag. mamma väckte mig, och jag knatade upp och ut på bryggan där pappa stod och rensade fisk. tog på mig en klänning, och iklädde mig även i kamera, för att försöka få något bra kort på när måsarna härjade omkring för att få tag i smaskigt fiskrens. jag fick några bra bilder. och lyckades även få med när havsörnen var på besök och blev bortjagad av måsarna.
jag är ännu mer rosig om kinderna idag, och likaså på armarna. det var skönt att ha klänning på sig och gå barfota hela dagen. det har känts som sommar trots att det har blåst vårvindar, men det börjar ju närma sig nu. snart är även maj slut.

imorrn ska jag hem till min bästa igen, han med stort H. jag saknar det där fina.
orkar inte riktigt hålla mig vaken längre, så det blir nog dags att sova strax.
natti*

håll till godo:



      


- som stormen river öppet hav

nu sitter jag i mörkret igen med endast några värmeljus tända. havet ligger spegelblankt, och liksom varje dag - tar fladdermusen sin rutinrunda kring vattenytan för att hitta något att äta. jag fascineras av hav. ena stunden kan det vara kav lugnt, medan det i andra stunden är total kaos. jag har havet så nära. jag har havet i mig. är jag havet?
idag har vi varit på utflykt till närke och tittat på lillasyster som spelat handbollscup, skadat sig, kommit in i matchen igen, och gjort mål. hon är duktig, och hon är en kämpe.
det var soligt emellanåt, och jag har fått rosiga kinder och rudolfnäsa. men jag känner mig frisk med lite färg i ansiktet, och den annars försommargråa färgen har fått lämna plats åt det rosa.
jag provade farfars spikmatta idag. det var en underligt härlig känsla att ligga där. jag blev varm i hela kroppen, och känslorna utrotade konstiga tankar och slog rot i ryggraden, det känns skönt.

sitter i uterummet och väntar på att värmeljusen ska brinna ut. det är alldeles för mörkt för att jag ska kunna hitta fram i det röriga på golvet och få möjlighet att släcka ljusen själv. det blir allt mörkare ute och jag önskar det vore måndag imorrn. eller för all del - den 10e juni så att jag fick släppa allt som har med tentor och kalmar att göra. det vore bra, tack så mycket.

sov så gott alla*

- en dag i sammanfattning


- jag tror att längtan är störst när hjärtat är fullast eller uppdelat

alla lampor är släckta i huset utom en, det regnar massor ute, och det känns rätt kallt inuti. utan att riktigt tycka på riktigt, tycker jag det är tråkigt att behöva sakna. jag saknar överallt, vart jag än befinner mig så är det något jag saknar. ibland är det skönt att sakna, och det är sällan det gör riktigt ont. nu gör det inte ont, men jag tycker det är tråkigt.
att inte riktigt vara nöjd är som en förföljare, för att ha massor men ändå inte vara nöjd är något återkommande, likt en höststorm, likt ett åskväder på sommaren. jag är inte otacksam, men jag vill ha mer. lyckan är total över allt jag har att vara glad för, och jag är nästan bortskämd. jag vill ha så mycket men får det inte.

jag är inte full, och jag vill inte påstå att jag svamlar heller. det är jag som skriver, det är jag som känner.
jag är lite rörig. det är lite rörigt.
att ha hjärtat på olika ställen tenderar till att resultera i rörighet.



- piggvar och sälhysteri

det är rätt avslappnande att sitta här i uterummet och blicka ut över havet. har regnat till och från hela förmiddagen, men nu verkar det som att det börjar spricka upp.
igår var det en bra dag. jag fick lite pluggande gjort, vi var ute och gick med grannbarnet och grannhunden, och vi grillade.
framåt kvällningen satt vi här i uterummet, och mamma spanade i kikaren för att se ifall hon hittade någon säl. det gjorde hon, flera stycken till och med. så det blev upp med tre kikare, och jag sprang ut med kameran för att försöka få till någon bra bild - vilket jag inte fick. sälarna var lite för långt ute, dom vågar tyvärr inte komma in så långt i viken..
våran häger har däremot visat sig lite mer, och varit framme nästan ända vid våran brygga. havsörnen däremot har gömt sig. det är ett riktigt djurliv här ute på landet, men mysigt är det =)
pappa och lillasyster var ute och vittjade näten igår, och de kom hem med en stooor piggvar - nåja, stor för att vara här. däremot när de tog upp näten idag var det inte speciellt mycket fisk i dom. typ fem flundror.

nu ska vi snart packa ihop och åka in till stan, syrran ska spela handbollscup imorrn och då bär det iväg till hallsberg för mig och mamma.
ha en bra dag*

- trettiofem mil längre bort än imorse och nåt glas vin senare

jag har kommit underfund med en sak. jag är rätt nöjd. imorse pussade jag min bästa hejdå för några dagar, och åkte mot landvetter där jag skulle hämta bilen. milen gick fort att köra, och med en liten matpaus gick det riktigt bra att åka själv. jag sjöng så där förfärligt högt så man nästan trodde att rutorna skulle krasa sönder, och mina medtrafikanter fick nog sig ett gott skratt ifall de observerade mina teatraliska rörelser. jag skrattade nog nästan åt mig själv när "summer of '69" satte igång på högsta volym och trumrörelserna på ratten satt precis där de skulle.
jag kom fram i rätt bra tid, och blev så småningom upphämtade i stan efter en liten busstur.

vi åkte ner till stugan, där jag befinner mig just nu. det har nästan blivit helt mörkt ute, och vattnet ligger spegelblankt. vi har grillat, druckit rödvin och lagt nät. kanske blir fisk till middag imorrn med andra ord.
jag saknar mitt hjärta, men jag har många andra jag tycker om här med mig. det går bra såklart.

nu ska jag och syster utforska photoshop, sen blir det sängen. upp tidigt imorrn för att ta upp näten och fångsten.
natti*

- ♥








- en tävling från skönthemmabloggen, och kors i taket om jag vinner nåt nån gång

iochmed att det inte är den 13e idag tror jag att min tur inte finns med mig. det brukar den inte göra andra dagar än den 13e nämligen. jag är helt säker på att det är min turdag.
MEN iallafall, jag hittade en tävling som jag gärna kammar hem priset i.
en så kallad "Lap Tray Antislip" från "
Bosign". det är en bricka, främst för laptop's (det är iallafall vad jag skulle använda den till).




dock skulle jag vilja ha den i en annan färg, men det får man ju välja själv, så det kan bli toppen!

håll tummarna nu tack*

- det var roligare att plugga när glassen inte var slut. nu är den slut.

igår blev det på riktigt. igår skrev vi på kontraktet till vad som kommer bli våran gemensamma lägenhet, och det pirrar så där mysigt i magen när jag tänker på det. jag får snart se mina saker igen, har nästan glömt bort vad jag har i lådorna. oh, jag gillar det här. en och en halv månad till innan vi får börja flytta in.
vi firade med en pizza på kvartersrestaurangen som ligger vid porten bredvid våran, kan inte bli så mycket bättre.

har suttit och rivit mitt hår idag. det bästa som har hänt är när jag kom på att jag fortfarande hade glass kvar i frysen. det sämsta är när den tog slut.

åker till ostkusten imorrn för att andas lite östersjöluft och träffa familjen, kanske går bättre att plugga där, vem vet.
blir en billig resa då jag hittade en freeriderbil som skulle till skavsta, hur bra som helst.
blir till att packa snart och komma på nåt att äta till middag.. jag är själv ikväll eftersom jag numera är fotbollsfru på tisdagar, men då är det inget som stör desperate ;)

toodles*

- vad är en öppen kompressor och nu slutar jag nog blogga snart för jag får banne mig inga kommentarer

jag spyr på mina tentor, redan. men jag vill inbilla mig att det går bättre att plugga med lite blåbärste i kroppen, för gott är det iallafall. sitter inte hemma, det är tråkigt. mycket roligare att kunna sitta och titta på lite folk under tiden man försöker lära sig något. det går inte in så mycket i mitt huvud tyvärr. jag känner mig rätt så miserabel.

har haft en mysig helg i småland, vädret var fint, och jag gick barfota i gräset för första gången. känslan när grässtråna hittar in mellan tårna är så där obeskrivligt härligt. snart är det sommar, jobb och massor med sol. jag längtar.

medan han vid bordet bredvid sörplar klart sin hallonsmoothie, ska jag ta tag i mitt worddokument och försöka lära mig vad en öppen kompressor är, eller ta reda på anledningar till varför kondenseringstrycket blir för högt.. jisses.

ha en fin dag*

- den som väntar på nåt gott väntar..

..alltid för länge - fortfarande!
jag har sett att min kamera är på väg, det har gått iväg en avi till mottagaren står det, men jag har inte fått någon avi än. åh, jag vill ha min kamera NU! det här med tålamod är inte riktigt min grej, iallafall inte i tre veckors tid.
tur det finns saker att göra så jag inte går och tänker på kameran hela tiden...hrmf..

idag bär det av till småland för helgen, så måste fixa lite hemma idag.
hoppas alla får en fin dag*

- kompis det går bra nu och allt flyter på så där ofattbart otroligt fantastiskt

nu ska jag använda mig av en term jag anser att folk i min ålder inte bör använda i skriftlig form: det här är heeeeeelt sjuuuuuukt! det är helt sjukt vilket otrolig tur vi har just nu. allt går verkligen superbra.
först med skolan igår som jag lyckades komma in på. sen idag när min älskade ringer och säger att vi fick lägenheten vi var och kollade på för några veckor sen (det är heeeeelt sjuuuukt). och idag när jag kommer hem och kollar mailen och ser att min kamera är på väg hem till mig. det går rätt bra nu. vi har flyt. och jag kan knappt förstå vad vi har gjort för att förtjäna den här turen. otroligt!

jag är lycklig.

- könsrullar och glass i stora lass

var på äventyr igår. jag och min vän C var på Universeum och lärde oss massa nya saker. visste ni förresten vad en könsrulle är? och visste ni att hajar har två av dom? ni förstår, det är svårt att para sig under vattnet, för då kan man inte ligga på varandra utan att fara iväg. så då har hajarna två stycken könsrullar, och de lägger sig på sidan, och tar sedan den rullen som är närmast honan.. smidigt va? smart om du frågar mig, men vem har valt namnet "könsrulle"?! vi fick oss ett gott skratt måste jag säga.
fikade sen på cafét som finns där, och firade dagens besked med en chokladmuffins och en kaffe. det var smaskens.

efter Universeum mötte jag min karl, och vi gick och handlade en massa god mat, som vi sen åkte hem och åt upp..
firade lite till såklart, och drack vin och åt Ben and Jerry's, ännu mer smaskens. vi åt två, för mig nya, smaker, och båda var supergoda.




idag blir det plugga, och kanske ut i solen om det värmer på lite mer.
hoppas ni får en fin dag*

- innebär det otur att ha ett otursnummer som turnummer?


jag har kommit till insikt. jag har ett otursnummer som turnummer. det har aldrig hänt så bra saker på andra dagar som de dagar som är den 13.e. idag är det den 13.e. idag händer det bra saker.
vad har ni för turnummer?

- jösses amalia och kors i taket och så vidare..

nu händer det grejer minsann. jag har förvånat mig själv. tidigare i år sa jag att jag inte skulle plugga igen på väldigt länge, eftersom mina ögon har uppehållit sig i alldeles för många skolböcker under åren. får man ångra sig? får jag säga att jag ska börja plugga igen till hösten? det är med lite pirr i magen som jag inser att jag ska bli student igen. och det är med en liten sköld som jag berättar för folk, eftersom det tenderas att finnas åsikter i alla hörn och kanter. men det viktigaste är att mina nära stöttar mig, och det vet jag att de gör. jag har de bästa helt enkelt.
för tillfället orkar jag inte bry mig om vad folk tycker, och jag tänker sluta krypa på knäna för att göra andra till lags. nu är det dags för andra att visa vad de går för, spännande.
jag är lycklig, och jag mår så himla bra. jag har så mycket.
idag är en bra dag, och det ska firas!

ha en underbar dag*

- sökes: trogna bloggläsare

herre min skapare vad jag har tråkigt här på bloggen. vart har mina "trogna" läsare tagit vägen? innan jag åkte ut på min långresa i vintras, tycker jag att antalet läsare var rätt stabilt, men efteråt försvann dom...trots att jag bloggade samtidigt på den andra bloggen.. aja. their loss så att säga..

jag är iallafall tillbaka i bloggen, och tillbaka på land. det har gått bra att jobba i helgen, men såklart är jag lika trött som vanligt. det tär på en att inte sova ordentligt om nätterna. men jag lever, och jag ska inte klaga mer.
det var rätt fint väder i kiel igår, så vi gick iland och tog oss en glass, smaskens.

nu är det snart vanlig vecka igen, och back to arbetslöshet och plugg. men skönt att vara hemma ändå =)

ska nog hoppa in i duschen, sen vila lite och vänta på min älskade som förhoppningsvis kommer hem om ett par timmar..

ha en fin söndag*

- varför ska alla fina saker kosta så mycket så att man inte ens våga titta på det av rädsla för att bli pank?

kan jag inte få en trisslott med en riktig megavinst på, så jag kan köpa det här underbara halsbandet. okej, jag kanske är lite seg eftersom att det har funnits jättelänge. men det kostar lika mycket som det gjorde när det kom, och jag har inte mer pengar nu än vad jag hade då.

det är iallafall det populära namnhalsbandet från
Supastar, som jag gärna lägger vantarna på..

och går inte det, så funkar det precis lika bra med det här (också från Supastar):


oh , drömmar..


- dagens musik

idag bjuder jag på en gammal låt, men lika fin för det.
håll till godo.




så länge vi andas..

- jag gillar bara regn när jag får sitta inne eller under en regnjacka på en festival

jag blir lite skrämd när jag påminner mig själv om hur fort tiden går. det senaste året har bara sprungit iväg, och det har hänt mer saker än jag hade kunnat ana. samtidigt som jag blir lite rädd, får jag också lite fjärilar i magen av lycka - för jag har haft ett underbart år. visst har jag drömt om att någon gång bli så här lyckligt lottad, men vem kunde tro att det skulle hända mig nu? varje dag blir jag påmind om det, och varje dag bevisar för mig att livet är härligt att leva.

även idag har det regnat på, vad jag tror, är stans smutsigaste fönster. och jag som sa att jag skulle tvätta dom för två veckor sen..se så det kan gå när man har för mycket ledig om dagarna. förhoppningsvis är jag lite piggare nästa vecka, och då jäklar ska jag bli en bättre hemmafru.

går snart på och jobbar, och återvänder till göteborg på söndag. vädret kan kvitta så länge man är på sjön...så länge det inte är storm eller orkan. inte för att jag inte har överlevt det innan, men det är inte så himla roligt när det gungar så att man inte kan jobba ordentligt.
det blir ytterligare en helg utan mitt hjärta. men nästa helg - då jäklar!

hoppas ni får en mysig helg oavsett väder.

skepp o'hoy*

- jag tänkte skriva någon käck rubrik men har ingen fantasi

och jag har egentligen en väldigt dålig dag rent generellt, det mesta jag gör blir fel just nu.
har iallafall lyckats plugga lite, och dagen blev bättre för en halvtimme sen ungefär, då mannen in huset kom hem..
snart blir det promenad ute i solen som lyckats visa sig trots en regnig dag.

hoppas ni får en fin kväll*

- när det är uppehåll ute springer linda och köper godis

jag tar tillbaka en sak jag skrev i det förra blogginlägget. där skrev jag att jag inte kommer sätta min fot utanför dörren idag ifall jag inte är tvungen. nu är jag tvungen. jag ska köpa godis. jag behöver det, oavsett vad någon säger eller inte. det kallas att tröstäta, och viss fasiken är jag värd det.

- blotta tanken på självdisciplin gör mig uttråkad

jag måste få säga att jag hade rätt så bra pli på mig själv igår eftermiddag, kom igång riktigt okej med pluggandet, och det får klassas som en bra start helt enkelt. sen att tankarna flyger iväg till nåt som är mycket roligare, det får man bortse ifrån.
ska försöka få igång plugghjärnan lite idag med.

"Wolverine" var bra igår. De slogs inte allt för mycket, och det blev en lagom Linda-film. att Hugh Jackman ser ut som han gör också, gjorde inte saken sämre. kom hem precis tills Grey's skulle börja, så det var bra tajming.

nu var det den där biten med självdisciplin igen, komsi komsi.. ute regnar det, och utanför dörren kommer jag nog inte sätta en fot idag, om jag inte blir tvungen..
en macka ska nog få äran att slinka ner i magen på mig innan jag sätter igång här med sånt jag måste göra.

ha en fin dag i regnet*

- hallonsmoothie är gott innan alla små kärnor fastnar i tänderna

det regnade imorse när jag vaknade, och jag tänkte att det fick innebära att det skulle bli en innedag, mysigt.
men jag ändrade mig, och så gjorde även vädret. träffade min goda vän C inne i stan, där vi faktiskt hittade ett rätt blåsfritt ställe att sitta på, och där avnjöt jag en ceasarsallad och en kaffe. smaskens. vi gick sen runt i stan, jag sa hej då till henne, och gick och satte mig på ett café, för herre jösses vad här skulle pluggas.
hittade en plats med eluttag där jag kunde koppla in mig, och nu sitter jag här. en och en halv a4sida senare, och med hallonkärnor i tänderna. pluggar gör jag, det kan jag lova. men kul, det är det inte.
hallon är ju väldigt gott, men jag tycker att kärnorna smakar lite lustigt. dock måste jag tugga på dom ändå, annars har jag fått för mig att de kommer fastna i halsen - de där STORA kärnorna. vem vet, jag brukar råka ut för de konstigaste sakerna.

annars mår jag bättre idag, prima faktiskt om man jämför med i förrgår och igår. solen lyser, jag har färg på kinderna, och magen är så där lagom belåten. det är en fin dag helt enkelt.
ska sitta här och vara effektiv i 20 minuter till, sen blir det iväg till bion för att möta han med stort H, och se på "Wolverine".

ha en fin kväll alla*

- allvarligt talat! jag har inte bett om att få vara med på ett arabiskt party.

nej, vi bor inte i helt ljudisolerade lägenheter i det här huset, jag är ledsen. hur i hela friden kan man spela så hög musik så att den som bor under till och med tycker att det är för hög ljudnivå. jag lyssnar inte ens på sån volym! herregud.
och nej - jag tänker inte skaffa öronproppar. och nej - jag gillar inte musiken heller.
förlåt, men tack men nej tack.

- dagens musik

när man sitter och ska försöka koncentrera sig på pluggandet, känner iallafall jag att jag behöver lite musik.
dagens tips är Yiruma. han är pianist, och det är bara instrumentalt, ingen sång till. känns som att det är lite lagom att ha på i bakgrunden, och passar även bra när man sitter hemma med bara några tända ljus, mys.

till er som har spotify: tryck
här


till er som är nyfikna:


- nytt fynd

igår när jag skulle handla mat och lite andra nödvändigheter, hittade jag en sak som kanske inte var nödvändigt enligt vissa, men något som praktiskt taget hade mitt namn på - ett linne. oh, det var så sött tyckte jag, och jag som inte är speciellt söt i mina klädval, tyckte ändå att det var värt att köpa det. så det gjorde jag, och idag är invigningsdagen.
vad tycks? bortse från att bildkvalitéen inte är den bästa..



köpt på Lindex, 129,- - som hittat!

- att längta.

idag är det tisdag, och två veckor sen jag beställde min kamera. nog för att jag visste att det skulle ta lång tid innan jag fick den, men så här lång tid?! det är inte roligt längre. jag har väntat på att kunna köpa den här i flera månader.. men har jag det så kan jag väl lika gärna fortsätta vänta.



har inte lika ont i magen idag. eller, det gör ont på ett annat sätt - känns som jag har träningsvärk där nere.. imorrn ska jag väl förhoppningsvis vara helt smärtfri. men det är fan alltså vad man ska uthärda. bara för att man råkade födas som tjej. och satan vad dyrt det ska vara också. men som "tur" är så händer det bara en gång i månaden..wohoo...
har iaf typ två rutor kvar av chokladen, men ingen cola light. hm.

borde börja plugga idag. tentorna börjar närma sig mer och mer.. vill inte.

hoppas alla får en fin dag, själv ska jag fortsätta vara lite bitter tror jag.

- skänka pengar gratis

hur sjutton skänker man pengar gratis undrar du..
jag säger då, att det är piece of cake. det enda du behöver göra är att använda
Godstart.se som din startsida.
du anpassar den och lägger till dina favoritlänkar, och varje gång du klickar på en länk, skänker "du" pengar till den organisation som du tidigare valt.

jag själv har samlat ihop 72,- till stadsmissionen, genom att göra de här enkla sakerna och bjudit in lite vänner.
svårt? herregud, nej. hur enkelt som helst.

gör så du med!



- miserabel

ligger fortfarande i sängen, det är skönast så. dock börjar magen kurra, så det är väl bäst att försöka ta sig upp för att få i sig lite frukost. nu är det tredje dagen jag har ont i magen, och jag tycker det borde gå över snart. men jag får fortsätta tycka synd om mig själv - och dricka cola light, det får man när man har ajaj.

kommer inte hända så mycket idag. läsa lite bok, handla lite mat, tycka lite synd om, äta nåt kanske..
vädret är soligt, men det är kallt ute. dock kanske man kan sitta ute ändå, om man har en tröja på sig. min favorittröja är inte hemma idag tyvärr, det var någon som tog den imorse (men som frågade om lov förstås) ♥

frukost ja.
ha en fin dag*

- fortfarande ajaj

det blev inga köttbullar, åt pommes istället. men det var också gott såklart. sen åt jag chokladpudding och drack kaffe till efterrätt, det var jag värd.
vi strosade runt inne på IKEA och jag köpte några kuddar och en pläd, och sen blev det hemfärd. det regnade när jag gick från spårvagnen och det verkar som att det fina vädret får hålla sig undan ett tag, ska inte alls bli varmt i veckan, typiskt.

nu ska jag fortsätta äta choklad och ha ont i magen, mysigt.
natti*

- ont i magen!

min kropp blir störd när den inte får sömn. eller, jag blir störd när jag inte får någon sömn.
tog iaf igen lite inatt, även om jag inte sov som en prinsessa. haft ont i magen så har drömt de konstigaste drömmarna. dom har varit så nära till hands att de känts som att de verkligen har hänt på riktigt, läskigt.
min mage är svullen som om jag vore gravid med en fotboll. hallå flodhäst!

jag vill ha min kamera, den borde komma snart tycker jag. hoppas den kommer till kalmarresan..om den nu blir av. ska bli kul att kunna fota lite ordentligt igen.

nu ska jag försöka piffa till mig lite, iaf få på mig några normala kläder, ska till IKEA med min bästis.
köttbullar är bra mot magont va?

- ett tecken på att man åldras..

är nu iland efter tre dagars arbete. det har gått bra, men varit lite körigt emellanåt. har varit helt slut idag.
jag undrar hur det kommer att bli i sommar när det jobbas åtta dagar i rad, hur trött kommer jag inte vara efter det?!
var på starbucks och drack en stor latte i solen igår. det var det enda som var öppet eftersom det var första maj, men inte klagade jag på det heller. fick en riktigt go' bonnabränna på köpet också =)

det var tomt hemma när jag klev innanför dörren, och så är det fortfarande ("lonelyyy, i'm so lonelyyy" =P ). har slötittat på tv hela dagen, och ätit godis, plus att jag for iväg på dejt med min vilda vän V. vi åt hamburgare på max, det var smarrigt och lagom jobbigt.
har haft en väldigt lugn kväll med andra ord. men det är fasiken så att jag drar mig för att gå ut nuförtiden, bara för att jag inte orkar med att var bakis...jag sitter hellre hemma och dricker vin och spelar spel med ett gäng glada vänner. haha, det är väl vuxenpoäng om nåt va?!

nu ska jag nog ta och bädda ner mig, får sova länge imorrn.
natti*